miercuri, 10 martie 2021

Cum se fură sporuri pentru medici, asistenți și alte categorii, eroii Covid și cu bani luați populației din fondul unic de sănătate!

Cum se fură sporuri pentru medici, asistenți și alte categorii, eroi Covid și cu bani luați populației de escrocii din Guvern, din fondul unic de sănătate!

Îi botezați eroi, deși își fac doar meseria, la fel ca un portar care apără la fotbal, v-au păgubit la calitatea actului medical pentru că escrocii din Guvernul României au luat banii de eroi covid din fondul unic de sănătate și au mințit că sunt bani europeni. Acum constatați că au și sporurile umflate porcește! Poate vor conștientiza tâmpiții care mai cotizează că sporurile sunt nesimțite pentru posturile care necesită studii superioare și avem medici care iau minimum 10.000 doar din sporuri, în timp ce o femeie de serviciu ia 600 și este expusă la fel ca și doctorul. Sau sfânta hoție românească, sporuri egale în procent, nesimțite pentru că se aplică la salarii! În timp ce norma de hrană e egală pentru toți, mai puțin securiștii, milițienii, jandarmii, paznicii de pușcărie și alte creații de tip nou ale nesimțirii în uniformă și pensionare ca la handicap.

P.S. Orice zdreanță SRI reprofilată ajunge cu norma de hrană la aproape 1000 de lei lunar. Taxă pe prostia celui care consideră că SRI e o mizerie inutilă, bună la povești cu atacuri cibernetice, maghiari independenți și  scris în ziarele foste comuniste, cu pseudonime maghiare, atunci când nu se angajează direct vreo dejecție sub acoperire?

 https://newsweek.ro/actualitate/sporuri-de-35000-de-lei-pentru-medicii-de-la-spitalul-groazei-din-sibiu-managerul-zero-experienta?fbclid=IwAR3ysAUMn__NuvQoufFyML_v8OEXXisrjRD_9zU2GmFDW1IMPEzQpvKORuc

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.