duminică, 21 martie 2021

Să ne ...râdem cu zeița Flavia, 70.000 de lei doar dintr-o ședință on-line !


Să ne ...râdem cu zeița Flavia, 70.000 de lei doar dintr-o ședință on-line !

Un pic de articol publicitar într-o aiureală on-line fără mare valoare, Național.ro,  preluată de televiziunile de pușcăriași români, de ortodoxia feroce info și de propaganda Kremlinului, plus Gândul și cam atât. Afacerea clienți pentru zeiță. Gagica asta se laudă cu 1000 de pacienți cu Covid, nu suntem specialiști în medicină, mitomanie, afaceri publicitare, Maglaviț, boli psihice sau nu, sunt alții abilitați să verifice ce e acolo și în ce procent. Să vedem, însă, matematic, ce timp și bani presupune să te faci zeiță.

https://www.pneumomed.ro/

Gagica zice că le ia 70 de lei pentru o consultație on-line. La 1000 de amatori de zeiță ies 70.000 de lei doar dintr-o singură ședință, bani puhoi pentru cineva care nu e la stat și de care nu a auzit internetul până acum câteva zile! Zeița are nevoie de 30.000 de minute, doar pentru prima ședință. La 8 ore pe zi, 480 de minute, zeița are nevoie de 62 de zile lucrătoare doar pentru prima ședință, vreo 75 de zile calendaristice, că zeița e pentru populime liberă sâmbătă și duminică, conform programului! Concluzia? E nevoie de Colegiul medicilor, ca statul român să verifice cum e cu zădărnicia bolilor prin declarații dubioase, control psihologic și psihiatric complet pentru zeiță și publicarea rezultatelor, în caz necesar interzicerea dreptului de liberă practică dacă se dovedește o șarlatană de cea mai joasă speță, care profită de naivitatea disperaților, amatorilor de conspirații Moscova-România TV - Antena 3 - minoritara Iovanovici româncă prin bărbat și de la alți medici bugetari sau șmecheri privați, care dorm pe ei în studiourile pușcăriașilor români și nu au pic de calificare în domeniu!

P.S. Cândva poate se intervine la escrocii care vând suplimente alimentare fără efect, mzieriile care populează publicitatea TV și radio, adresată prostimii care ezită să meargă la medic, pentru a lua după TV gunoaie chimice pe cale bucală,  mizerii netestate clinic și care nu vindecă decât prostia celui care cumpără otrava!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.