miercuri, 3 martie 2021

DNA Târgu-Mureș, știi ceva de vreun șmecher care vrea să cumpere buncărul nou de radioterapie făcut de CJM cu 1,3 milioane de euro din banii mureșenilor? Privatizare totală în folosul privaților care au mirosit milioanele de euro din tratamentele bolnavilor de cancer?!

 

DNA Târgu-Mureș, știi ceva de vreun  șmecher care vrea să cumpere buncărul nou de radioterapie făcut de CJM cu 1,3 milioane de euro din banii mureșenilor? Privatizare totală în folosul privaților care au mirosit milioanele de euro din tratamentele bolnavilor de cancer?!

Pe principiul că e mai bine să cumperi decât să construiești ca prostul și având în vedere că se blochează intenționat semnarea contractului cu Casa de asigurări, pe motiv că unii nu au chef să cumpere de 5 luni mijloace de contenție, DNA Târgu-Mureș ceva deranj? Inclusiv la buncărul nou, care ar fi fain la unii în proprietate? Să ghicim cine ar putea fi interesat, Topmed sau adventiștii unui alt pesedist?

Hai pe puncte:

1.     Stat blocat de firmele care au făcut buncărul, pe motiv de reabilitare Oncologie vreo 7 luni egal nefolosit singurul aparat de radioterapie de stat de pe raza a vreo 4 județe. 5 luni de refuz cumpărare mijloace de contenție după ce în 2 octombrie Casa a avertizat managerul susținut de PSD și de ziare care proslăvesc PSD.

2.     Topmed beneficiar, nimeni nu e tâmpit să meargă la Timișoara dacă are aparat aici. De căutat relații profesionale, fost profesionale, angajați la stat, foști angajați la stat, demisionari, toată fauna.

3.     Cu vreo 7 angajați, nici jumătate dintre angajații statului, aleși pe criterii care pot puți a discriminare la CNCD, activitate de tratare a 4 bolnavi pe zi. Doar internați, externii sunt cadou la Topmed.

4.     Posibile pomeni pentru privat, cum spun surse medicale, după apariția unor...întreprinzători, care ar vrea să cumpere buncărul nou, lăsat sigilat și nefolosit 15 luni, probabil în așteptarea șobolanilor cu două picioare. Ceea ce înseamnă cruce pe radioterapia de stat din Târgu-Mureș, căci nu e tâmpit statul să plătească salariile nu mici pentru  tratat 4 pacienți pe zi, în buncăr vechi, cu aparatul vechi și sabotat de muncitorii vieții.

P.S. Mijloacele de contenție minune sunt foarte drăguțe pentru eliminat statul care făcea un milion de euro pe an din tratamentele externilor, anual, fără banii făcuți de Radioterapie celor de la Oncologie care primeau și sporul de 50 la sută, pe care nu îl luau cei care le făceau serviciul,  încă de pe vremea când Topmedul azi beneficiar de blocarea intenționată a statului făcea baloane de săpun sau sărea șotronul.  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.