joi, 28 decembrie 2017

Ardealnews.ro lovește în interesele Borșenilor și Papucilor



Ardealnews.ro lovește în interesele Borșenilor și Papucilor
Ardealnews.ro zicere. Poate merg autorii și la DNA, preventiv, ca să fie sesizare și acolo! Ceva deranj la avocățel și la familia Borșan cea întreținută de penalii din primărie pe motiv de directorate de partid și școală medie, închirieri discoteci și alte cele?!

https://ardealnews.ro/2017/12/28/exclusiv-viceprimarul-si-famiglia-lui-preiau-abuziv-terenuri-private-fara-acordul-proprietarilor/
AVEM DOCUMENTUL prin care se incearca legalizarea unei ilegalitati…

Am scris si explicat in detaliu incercarea celor din primaria Tirgu Mures de a legaliza o ilegalitate. Vezi aceste doua materiale:

    Exproprieri de la privati in interesul altor privati! Fapte susceptibile de coruptie la primarie
    Famiglia viceprimarului Papuc sau cum sa expropiem niste teren de la alti privati!

Acum venim si cu o dovada suplimentara, care consta in documentele publicate mai jos. Nici nu are rost sa mai insistam prea mult, se poate observa foarte bine ca tot ce am publicat pana acum este 100% real, ca proprietarii aveau dreptate cand spuneau ca viceprimarul Papuc Sergiu alaturi de mamica si taticul lui, incearca sa ocoleasca legea si sa se foloseasca de un teren PRIVAT FARA ACORDUL proprietarilor de drept.

In fapt, ei incearca pur si simplu sa elimine o propozitie dintr-o HOTARARE LEGALA, vitala pentru dreptul proprietarilor, si anume „obtinerea acordurilor autentificate ale proprietarilor afectati”, legalizand astfel ilegalitatea.

Facem haz de necaz – desi vorbim de un lucru extrem de important: DREPTUL LA PROPRIETATE -, si va spunem ca pe acelasi principiu, daca se supara vicele sau ceilalti acoliti prezenti in afacere, si doresc sa foloseasca baia dvs, nu le ramane de facut decat sa elimine un articol din ceva hotarare si va treziti ca va creste vertiginos consumul de hartie igienica! 😉

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.