miercuri, 6 decembrie 2017

Iluminat festiv al penalilor din Primăria Târgu-Mureș, atenție, DNA, la sutele de mii de euro cu abonament!Iluminat festiv al penalilor din Primăria Târgu-Mureș, atenție, DNA, la sutele de mii de euro cu abonament!
Penalii din Primăria Târgu-Mureș au abonați etnici și nici afacerile cu așa-zisa iluminare festivă nu fac excepție. Atenție, DNA, sutele de mii de euro sunt făcute praf de penalii români pe firmele românilor care închiriază, montează și demontează ornamente. Probabil spre un milion de euro doar în ultimii 5 ani! Fără a mai calcula costul curentului electric și afacerile pe firmele ălora cu electricienilor români, pe firmele bolnavilor sau nu, cu sau fără instalații de nocturnă din bani publici pentru nulități. Atenție, DNA Târgu-Mureș, penalii și escrocii au  nășit afaceri de închiriere/montare/demontare. Ca să știți de ce penalii români le-au lăsat spânzurate un an. Făceau bani pentru rumân!

Ornamente de Crăciun de milioane de euro, ca de la penalii români din Primăria hoției târgumureșene

Ornamente de Crăciun de milioane de euro, ca de la penalii români din Primăria hoției târgumureșene
Bine că s-au trezit și cei de la Ardealnews.ro că escrocii refuzau să despodobească orașul, deși luau bani pentru asta!
https://ardealnews.ro/2017/11/16/exclusiv-cat-ne-costa-ornamentele-de-craciun-ramase-de-anul-trecut/
Remember nocturna din 200.000 de euro bani publici, cadou pentru Bocicor! DNA, ceva deranj la penalii români din primărie care inventau și o nocturnă de 600.000 de euro din așa-zise sponsorizări de sectă și partid?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu