joi, 28 decembrie 2017

Dezmăț pe bani publici ai penalilor români din Primăria Târgu-Mureș: 1000 de lei minutul de cântăcios! Atenție, DNA, la banii ăștia și la banii care se întorc de obicei ca sponsorizări concerte Iglesias sau Zile târgumureșene!



Dezmăț pe bani publici ai penalilor români din Primăria Târgu-Mureș: 1000 de lei minutul de cântăcios! Atenție, DNA, la banii ăștia și la banii care se întorc de obicei ca sponsorizări concerte Iglesias sau Zile târgumureșene!
Una ca Andra primește cadou de la penalii români din Primăria Târgu-Mureș 1000 de lei per minut de prestație. Poate bagă nasul DNA și la așa-zisele sponsorizări Iglesias și Zile târgumureșene, cu firmele beneficiare de contracte pe primărie și ajutoare de stat, care simt nevoia să întoarcă banii de capitalist pe primărie. Numiți asta cumva?!
2017/12/28/hotnews-andra-a-primit-47-000-de-lei-pentru-o-reprezentatie-de-40-de-minute-de-la-primaria-tirgu-mures/
Ardealnews zicere:


Dan Masca, liderul Partidului Oamenilor liberi, formatiune care are trei consilieri locali in Targu Mures, publica pe pagina sa de Facebook imagini cu un contract ce ar fi fost incheiat intre Primarie si firma care o reprezinta pe cantareata Andra in care este prevazuta o plata de 47.000 lei pentru o reprezentatie de 40 de minute a artistei.

Masca, antreprenor local si fost candidat la primaria Targu Mures, un critic constant al modului in care sunt cheltuiti banii publici la nivel local, spune ca a cerut de mai multe luni sa i se spuna cat a costat reprezentatia din luna martie din Targul Mures, dar „familia Maruta” nu a fost de acord.

Consilierul publica acum ceea ce el spune ca este o copie a respectivului contract, care este semnat, din partea artistei, de Catalin Maruta, reprezentant al firmei Lemon Music SRL.

„De ziua femeii se puteau dota vreo 4 laboratoare de banii risipiti, iar aceste laboratoare se puteau folosi ani de zile de sute/ mii de elevi si profesori”, scrie Dan Masca pe pagina sa de Facebook.
Cei care au cantat doar 30 de minute, au primit mai „putin”…

Sursa:hotnews.ro / Foto: colaj


Zile târgumureșene. Atenție la sponsorizările de la abonații primăriei lui Florea. Circuitul banilor în natură. Umană. Aviz, DNA!

 

 

 

 

 Zilele târgumureșene și Iglesias cu sponsorizare Coral, firmă care l-ar fi mituit pe Claudiu Maior, cum spune DNA! A dracului coincidență!



Zilele târgumureșene și Iglesias cu sponsorizare Coral, firmă care l-ar fi mituit pe Claudiu Maior, cum spune DNA! A dracului coincidență!
Atenție, sunt nenumărate exemple, firme care câștigă afaceri pe bani publici la Primăria Târgu-Mureș simt nevoia să dea o parte din banii pe care ar trebui să îi considerăm câștigați legal și cinstit înapoi, ca sponsorizare la primărie sau la FCM-ul subordonatului Maior. DNA, cum se cheamă asta?! Prostie sau cotă?! Să ne amintim cum 7 firme care reabilitează drumuri ajung, 4 dintre ele, să sponsorizeze afacerea lui Maior cu banii publici?! Adică un pedelist dedică două milioane de euro la păcăliciul care primește sponsorizare și de la firmele care fac afaceri cu primăria Târgu-Mureș?!
Sponsorizare Coral pe primăria la care firma ar fi dat mită lui Maior, prin Kagan Ildiko, conform Evenimentului zilei, care citează DNA!
Le mulţumim, de asemenea, sponsorilor (BRD GROUPE SOCIETE GENERALE, AZOMURES, CIUC, SELGROS, AUCHAN, PERLA HARGHITEI, CORAL IMPEX, GEIGER TRANSILVANIA, E-ON MOLDOVA DISTRIBUTIE, INSTA GRUP, TOPMED, FARMACORDIS, DAFCOCHIM, BETA FINANCIAL, LASPROM), tuturor instituţiilor implicate în buna desfăşurare şi reuşita celei mai mari sărbători a oraşului, precum şi târgumureşenilor, care au participat în număr mare la toate evenimentele organizate în cadrul manifestărilor, în ciuda vremii neprielnice.
Coral a dat banii la primărie și pentru concertul Iglesias, cu firme pedeliste sau abonate la jegul pedelist !
Cei care s-au unit şi au făcut posibilă venirea lui Julio Iglesias la Târgu-Mureş sunt: SC Azomureş SA, Hotel Privo, Perla Harghitei, Sabion, Dedeman, Aliat, Ambient, SC Geiger Transilvania SRL, SC Contrascom Benţa SA, SC Insta Grup SRL, SC Astor Com SRL, SC Energoplus SRL, SC Redatronic Serv SRL, SC Coral Impex SRL, SC Transaldea SRL, SC Laborator La Angela SRL, SC Intra Serv SRL, SC Dafcochim SRL, SC Salubriserv SRL, SNGN Romgaz SA, SC Appia Management SRL, SC Conimur SRL, SC Silvana SRL, SC Compania Aquaserv SA, SC  Bea Construct SRL, SC Gedeon Richter SA, Foraj Sonde SA, SC Aspharom SRL.


Sponsorizezi  Iglesias, primești scutire de impozite, ca la Târgu-Mureș! Și în 2015! Tot 200.000 de euro, găinari din primărie și consiliul local?!
Fără surpriză, cine e omenit de primăria pedelistă după sponsorizare pentru Iglesias  e omenit și în 2015! DNA,  verifici sponsorii pe zile târgumureșene, afaceri pe Iglesias.
5.Proiect de hotărâre privind menţinerea pe anul 2015 a ajutorului de minimis acordat pentru S.C. PRIVO IN S.R.L. Tîrgu Mureş în baza Hotărârii Consiliului local nr. 143/29.05.2014.
Desigur, o coincidență: sponsorizezi concertul vrut de Florea, primești o reducere de maximum 200.00 de euro la impozit sau mărirea prețului la apă!
Compania Privo IN, proprietara Hotelului Privo de pe strada Gheorghe Doja, a solicitat și a obținut ajutorul de minimis pentru această investiție. Astfel, timp de trei ani de zile, compania nu va trebui să achite impozitul pe clădiri și pe terenul aferent acestora în limita echivalentului în lei a 200.000 de euro. Zidezi zicere!

Primăria Municipiului Tîrgu Mureş mulţumeşte, pe această cale, Poliţiei locale, Jandarmeriei, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţiei municipiului, SMURD, tuturor celor care, prin seriozitate şi profesionalism, au contribuit la buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de cea de a XIII-a ediţie a Sărbătorii Vinului şi Artei Meşteşugăreşti.
Totodată, mulţumim sponsorilor care s-au alăturat eforturilor primăriei în organizarea celui mai important eveniment al anului – concertul susţinut de marele artist Julio Iglesias: SC AZOMUREŞ SA, HOTEL PRIVO, PERLA HARGHITEI, SABION, DEDEMAN, ALIAT, AMBIENT, SC GEIGER TRANSILVANIA SRL, SC CONTRASCOM BENŢA SA, SC INSTA GRUP SRL, SC ASTOR COM SRL, SC ENERGOPLUS SRL, SC REDATRONIC SERV SRL, SC CORAL IMPEX SRL, SC TRANSALDEA SRL, SC LABORATOR LA ANGELA SRL, SC INTRA SERV SRL, SC DAFCOCHIM SRL, SC SALUBRISERV SRL, SNGN ROMGAZ SA, SC APPIA MANAGEMENT SRL, SC CONIMUR SRL, SC SILVANA SRL, SC AQUASERV SA, SC BEA CONSTRUCT SRL, SC GEDEON RICHTER SA, FORAJ SONDE SA, SC ASPHAROM SRL.
Claudiu Maior – „Toto Cutugno şi Al Di Meola vin la Tîrgu Mureş”
Viceprimarul municipiului Tîrgu Mureş, Claudiu Maior, a anunţat joi, 7 mai a.c., în cadrul unei conferinţe de presă, prezenţa la Tîrgu Mureş, a îndrăgitului interpret de muzică uşoară Toto Cutugno. În deschiderea concertului desfăşurat în Parcul Municipal, duminică, 24 mai 2015, vor evolua renumitele formaţii Tankcsapda (Ungaria) şi Holograf. Un alt subiect aflat pe ordinea de zi a conferinţei de presă l-a constituit organizarea la Tîrgu Mureş a unui amplu concert în Piaţa Teatrului, unde pe scena special amenajată va evolua renumitul chitarist de jazz Al Di Meola. Recitalul va avea loc sâmbătă, 15 august şi va avea loc în cadrul Festivalului anual de chitară „Harmonia Cordis” desfăşurat în perioada 10-15 august 2015.
În finalul conferinţei de presă, viceprimarul Claudiu Maior a promis reprezentanţilor mass media prezenţi că, în scurt timp, va reveni cu detalii referitoare la cea mai mare sărbătoare a oraşului „Zilele tîrgumureşene”, care va avea loc în perioada 18-24 mai 2015.
Biroul de presă al primăriei


EXCLUSIV EVZ. Schijele corupției din Dosarul Uioreanu îi lovesc pe edilii din Zalău și Târgu Mureș

Autor: Mihai Şoica | vineri, 29 august 2014 | 8 Comentarii | 3560 Vizualizari
  Radu Căpâlnașiu, primarul Zalăului, este acuzat de DNA că a primit șpagă după modelul Uioreanu
În ambele cazuri, pentru a se da mită, s-ar fi folosit „modelul Cluj-Uioreanu”, prin angajați interpuși.

Dosarul care îl priveşte Horea Uioreanu, preşedintele arestat al Consiliului Judeţean Cluj, a fost o sursă excelentă pentru procurorii DNA de a descoperi şi alte fapte de corupţie, în care ar fi implicaţi primarul din Zalău, Radu Căpâlnaşiu şi viceprimarul din Târgu Mureş, Claudiu Sergiu Maior.
Cei doi edili au fost filați de SRI, iar telefoanele lor au fost puse sub ascultare după ce procurorii DNA Cluj au descoperit că un om de afaceri care îi dădea șpagă lui Uioreanu proceda asemănător și în cele două cazuri.
În cursul lunii martie 2014, procurorii DNA au aflat de la principalul martor al acuzării din Dosarul Uioreanu, Răzvan Pop, că patronul firmei Coral Impex SRL din Ploieşti, Alexandru Badea, i-a dat preşedintelui CJ Cluj, o şpagă de 70.600 lei, pentru a aproba efectuarea unei plăţi în valoare de 130.000 de lei pentru serviciile de deratizare făcute de societate la şcolile din judeţul Cluj.
..

Pornind de la această informație, procurorii DNA au solicitat Curții de Apel Cluj aprobare pentru filarea și interceptarea convorbirilor telefonice purtate de Alexandru Badea cu diverse persoane.
Se lucra prin interpuși
Aşa s-a descoperit faptul, susţine DNA, că patronul de la Coral Impex SRL i-ar fi avut pe statul de plată al şpăgilor şi pe primarul din Zalău, Radu Căpâlnaşiu şi pe viceprimarul din Târgu Mureş, Sergiu Maior. „Astfel, s-a stabilit că, în mod regulat, omul de afaceri remite sume de bani decizionalilor de la nivelul primăriilor din Zalău și Târgu Mureș, sumele de bani fiind consecutive plăților aferente contractelor încheiate între Coral Impex și instituțiile publice”.
La fel ca şi în cazul lui Uioreanu, care lua mită prin intermediul şefului său de cabinet, Răzvan Pop, DNA a descoperit că primarul din Zalău se folosea de serviciile lui Vasile Jugrestan, directorul Corpului de Control din Primăria Zalău, în timp ce viceprimarul Maior lucra prin intermediul lui Ildiko Kagan, şefa Serviciului de Control Activităţi Edilitare din cadrul Primăriei Târgu Mureş.

„Punctual, s-a stabilit că, pentru plăţi efectuate de Primăria Zalău la finele lunii martie 2014, omul de afaceri Badea Alexandru a întrat în legătură cu un angajat al instituţiei publice (Jugrestan Vasile - n.r.), căruia i-a promis că va face o vizită la Zalău, la data de 10 aprilie 2014, când va aduce ce a promis, şi a cerut să-i fie aranjată o întâlnire şi cu primarul Căpâlnaşiu Victor”.
Primarul din Zalău susţine că instituţia pe care o conduce are un contract cu firma Coral în valoare de 800.000 de lei. „Nu mai țin minte dacă anul acesta m-am întâlnit cu Alexandru Badea și nici nu îmi pot explica de ce angajatul nostru Jugrestan apare în înterceptări. Noi am avut mai multe diferenduri cu cei de la Coral şi le-am reţinut bani pentru lucrări efectuate pe suprafeţe mai mari decât cele reale”, a spus primarul Căpâlnaşiu.
Vicele se jură că nu a primit șpagă
Primăria Târgu Mureş are un contract cu societatea Coral Impex în valoare de 1.8 milioane lei. Exact ca la Zalău, patronul de la Coral Impex a discutat în data de 25 martie 2014 cu Kagan Ildiko, șefa Serviciului de Control, la scurt timp după plata unei tranşe din contractul de 1.8 milioane de lei.
„Așa cum rezultă din contactele avute în zilele de 25 și 26 martie 2014, între Badea Alexandru și funcționarii din instituția publică, sumele de bani remise sunt destinate numitului Maior Claudiu, viceprimar, persoană care ține și ea, în mod frecvent, legătura cu Badea Alexandru”, se arată într-un document al DNA, aflat la dosarul de corupţie care îl priveşte pe Horea Uioreanu.
„Prostii. Nu am primit bani”
Viceprimarul din Târgu Mureş a catalogat drept „prostii” faptul că ar fi primit mită de la patronul de la Coral. „Sunt prostii aceste informaţii, eu nu am primit bani de la el niciodată. Pe Alexandru Badea îl cunosc, dacă lucrează cu Primăria. Firma lui probabil lucrează cu noi de vreo 4-5 ani”, a comentat viceprimarul Maior.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.