marți, 17 aprilie 2018

Ce au făcut ultimii angajați și excursioniști de la serviciul Școli din primăria etnic românească la școala cu fetiță care cade pe geam?


Ce au făcut ultimii angajați și excursioniști de la serviciul Școli din primăria etnic românească la școala cu fetiță care cade pe geam?
O elevă poate rămâne paralizată și noi avem un Serviciu școli cu …cântec și excursii anuale în Germania pentru ultimii angajați și avantajați ! Serviciul școli e tot acela care monta iarna mizerii de parcat biciclete la școala 7? E acela care cerea semnăturile părinților pentru ca să se zugrăvească sala de sport și să se pună termopane? E acela cu ceva interese în montat pe vreun român de camere de supraveghere din banii publici sau ai Kauflandului și de oferit pază maghiarului bun, în detrimentul jandarmeriei?! E cel care învăța retardatul că restaurare lemn la Școala 7 costă 90.000 de euro din banii publici, pomana inculpatului român?!  E tot serviciul cu ceva interese în mita din martie 2016, cu  mâncat și și băut pentru 1700 de profesori, la restaurantul cadavrului lui Țerbea, profesori care s-au pozat cu inculpații români în campanie electorală și cu neterminații agramați ai lui Florea?

Luni, 07 Martie 2016 12:51 | Imprimare | Email
Marime text:
Complexul „President” din Tîrgu Mureş a fost gazda întâlnirii dintre cadrele didactice din localitate şi reprezentanţii Primăriei municipiului. Întâlnirea, la care au participat peste 1.600 de profesori, a fost organizată cu prilejul Zilei de 8 martie, Ziua Internaţională a Femeii. „Doamnelor şi domnilor învăţători şi profesori, doresc să vă transmit că aveţi o mare responsabilitate, aceea de a-i educa şi învăţa pe copiii noştri şi de aceea vă cer exigenţă maximă pentru că aceşti copii reprezintă viitorul României. Dragi elevi, vă sfătuiesc să învăţaţi, să-i aveţi repere pe înaintaşii noştri şi nu pe cei care se perindă zilnic pe la televizor şi cred că ne reprezintă, cei care seamănă ură şi dezbinare, iar dumneavoastră stimaţi părinţi, fiţi alături de copii, educaţi-i şi îndrumaţi-i aşa cum au făcut şi părinţii dumneavoastră, cu dragoste şi responsabilitate”, le-a transmis primarul  Dorin Florea, celor prezenţi la festivitate. Pe tot parcursul manifestării primarul Florea a fost însoţit de consilierul său personal, Claudiu Maior.
Biroul de presă al primăriei
 E serviciul care a dat mită tichete cadou în campania lui Florea pentru Real, celebra găinărie cu dedicație pentru sute de mii de lei umflați de amicul de la Real?!

Remember!

Din nou, excursie în Germania pe banii târgumureșenilor pentru șef și cei 2-3 angajați fără vechime rezonabilă?!


Din nou, excursie în Germania pe banii târgumureșenilor pentru șef și cei 2-3 angajați fără vechime rezonabilă?!
Pentru că sunt banii noștri și angajații  și rudele penalilor din primărie și pentru că rudele cară în excursie oameni care nu au avut nici 7-8 luni experiență la locul de muncă. Ultimul venit, primul recompensat, mai puțin femeia! P.S. Ăștia au ratat DOMOTEX-ul!
Ardealnews zicere:
Radem si glumim, dar toate astea se intampla pe banii nostri…

In octombrie 2017 a mers Csegzi Sandor, din partea primariei Tirgu Mures, sa viziteze o scoala profesionala din Germania, in ideea de a reveni si a pune pe picioare maretul proiect al primarului-inculpat Dorin Florea, cu care isi tot ocupa timpul de vreo 20 de ani incoace, de unde, bineinteles ca s-a intors fara niciun rezultat, doar cu cateva pliante. Acolo, ce sa vezi, oamenii de acolo habar n-aveau ca vine omu’ de la Tirgu Mures, asa ca erau plecati. Vezi aici.
La schi, la shopping sau pentru achizitie de masini?!

Acum, vine si randul nepotului primarului, Horatiu Lobont, sa-si adune cativa tovarasi si un sofer, sa faca ei o excursie, tot in Germania si tot cu bani de la bugetul orasului, ca doar ce au anuntat cu mandrie ca targumuresenii sunt „campioni” la plata taxelor, deci fonduri sunt suficiente.

Si daca prin absurd am putea inchide ochii la modul in care administreaza nepotu’ Directia Scoli din primaria Tirgu Mures – avem scoli care functioneaza in cladiri aflate in paragina si inchiriate pe sute de mii de euro, laboratoare „dotate” la nivelul anilor 80, gradinite inundate etc -, trecem si peste pliantele cu care s-ar alege primaria dupa aceasta delegatie, dar nu putem sa nu ne intrebam daca oare nu este vorba de o „vacanta baieteasca” la schi, la shopping sau la achizitie de masini, pentru uz personal bineinteles. Cert este ca orasul nu se va alege cu siguranta cu absolut nimic nici din aceasta deplasare.

„Primăria Municipiului Tîrgu Mureș va participa la Târgul Internațional de Educație și Training din Hanovra, ”Didacta 2018”.  (…) Membrii delegației vor fi următoarele persoane: 4 reprezentanți din cadrul serviciului Direcția Școli și 1 conducător auto. Natura deplasării în cazul de faţă se înscrie în categoria I de deplasare, cu un coeficient de 100%. (…) Total cheltuieli membrii delegaţiei 5225 EUR și 250 de LEI, conform cursului valutar BNR la data efectuării schimbului.”

Ce au făcut rudele și ultimii angajați anul trecut? Excursia e undeva pe blog, recompensă pentru angajații de prin aprilie, cărați în excursie la nici 8 luni de la angajare. Mai puțin femeia angajată atunci, semn că nu e din gașcă sau e maghiară.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu