sâmbătă, 28 aprilie 2018

Inculpații de azi, condamnații, sperăm, de mâine!


Inculpații de azi, condamnații, sperăm, de mâine!
Pentru angajații unei primării etnică, de familii și târgumureșeană, folosiți legea avertizorului public și căutați acolo multe articole referitoare la inculpați, printre care politizarea instituției, angajarea de rude, folosirea bunurilor instituției și așa mai departe. Legea vă dă statut de martor sub acoperire, nu e ca la DNA, acolo unde inculpatul află cine e denunțător sau martor!În rest, târgumureșeni, căutați pomenile etnice în 99 la sută dintre evenimentele primăriei, pornind de la campanii electorale cu gașca care face și campanie pe primărie, concerte cu expirați și întreținuți în uniforme sau nu, cu guriști turnători sau consilieri de neterminați și terminând cu folosirea bunurilor instituției de către români cu televiziuni sau nu, din preajma inculpaților români. Achiziții,  proiecte de HCL au și beneficiarul pe care îl puteți ghici sau care are intermediarul de încredere  pe care îl identificați ca fiind cel care câștigă ...licitațiile și munca o fac flămânzii care nu cunoșteau pe nimeni. Iar OLAF, doamne-ajută, are subiecte și e suficient să urmărească gașca pur etnică, de sectă sau și de partid, care primește milioane de euro și muncește cum...poate.

Ardealnews zicere:
Nulitati contra personalitati…

Nesimtirea primarului inculpat Dorin Florea si gasca lui ajunge la stadiul de grosolanie, acum la adresa unor personalitati. Nu comentam mai mult, puteti citi mai jos ce scrie consilierul local Radu Balas, chiar initiatorul ecenimentului de care si-au batut joc:

Primăria și-a bătut joc de patru profesori de istorie care și-au pregătit pentru azi prezentări cu prilejul Zilei Urbei/A Város Napja, aflată la prima ediție și care avea exclusiv un scop nobil: promovarea istoriei orașului către târgumureșeni. Primăria trebuia să organizeze evenimentul, dar și l-a autoboicotat, crezând cumva că îmi produc mie vreun deserviciu.
Eu împreună cu alt consilier, Constantin Bogoșel (PSD – inspector de istorie), am spus că alocăm din timpul nostru liber și total dezinteresat, pentru a ajuta la producerea evenimentului. S-a vorbit cu cei patru profesori de istorie, am făcut desfășurătorul și m-am oferit să moderez evenimentul, în lipsa altei alternative.
Primăria trebuia doar să trimită invitații și să transmită evenimentul live pe pagina sa de Facebook. Înainte de începere ne-am dat seama că ceva nu e în regulă și am dedus că nu s-a trimis nicio invitație (se vede în imagine sala, care era imposibil să fie goală, dacă s-ar fi trimis invitații). Nu ne-am descurajat și am început manifestarea, deoarece transmisă fiind pe Facebook, își atingea scopul inițial: acela ca târgumureșenii să afle despre istoria propriului oraș. DOAR CĂ, DUPĂ ȘAPTE MINUTE, A FOST ÎNTRERUPTĂ ȘI TRANSMISIA PE FACEBOOK, la ordinul “șefilor” din Primărie. Am transmis însă live pe pagina de Facebook POL (3/4 din alocuțiuni, deoarece s-a descărcat bateria telefonului).
Aceasta este povestea a două ore din viața mea, în care am realizat că nesimțirea nu are limite și că șmenul politico-administrativ continuă la Tîrgu Mureș. Și, totuși, cei patru profesori de istorie respectabili ai comunității ce vină au avut?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.