vineri, 27 aprilie 2018

Consilierii locali aruncă 245.000 de euro pe triatlon. Adică cam cât au dat pe balonul lui Pușcaș sau pe un singur patinoar în aer liber Remo!


Consilierii locali aruncă 245.000 de euro pe triatlon. Adică cam cât au dat pe balonul lui Pușcaș sau pe un singur patinoar în aer liber Remo!
245.000 de euro aruncați din bugetul local în buzunarele cui trebuie, pe motiv de sport, nu trebuie să vă sperie în orașul în care românul trebuie să voteze etnic, fie și escroci dovediți. Consilierii locali târgumureșeni care speră mereu la pomana primarului pe firmele lor au votat mereu măgării, amintim doar teren dat gratis lui Maior, pentru a-l închiria ăla pe banii publici la cineva din gașcă, 250.000 de euro furt, cum spune DNA. Ca să nu mai amintim ASA cu 1,7 milioane de euro luați ilegal de neterminat cu datorii la stat, care nu putea primi pomană din banii publici! În rest, slugi, unele cu afaceri pe primărie (!), au votat de-a lungul anilor și alte pomeni etnice pe motiv de sport, cum ar fi balonul pentru Andrei Pușcaș, 200.000 de euro, pe asociația cu persoane cu handicap, 200.000 de euro pe un singur patinoar Remo. Iar votul pentru retardat a impus 800.000 de lei pentru Peninsula maghiară, prinși în bugetul local! Noroc că festivalul nu s-a mai organizat și nici CJM nu a trebuit să deconteze suma respectivă, așa cum plănuiau peneliștii! Iar despre celelalte 4 pomeni pentru ASA, probabil la fel de ilegale, din moment ce sunt cercetate de DNA într-un alt dosar, așteptăm veștile bune și trimiterea în judecată! Și respect consilierilor care au dus dovezile unde trebuie și nu au votat ilegalitățile cerute de Florea, inițiatorul tuturor dedicațiilor.





FINANȚARE. Proiectul, care a devenit hotărâre începând din după-amiaza zilei de joi, 26 aprilie, privește încheierea unui parteneriat între municipalitatea Tîrgu Mureş şi  Federaţia Română de Triatlon, parteneriat care se va concretiza în organizarea unui eveniment sportiv prezentat ca fiind Europenele de triatlon, în fapt o competiție din calendarul federației europene de profil, numită Multisport European Championships Festival 2019.



Pe lângă infrastructura pe care administrația publică locală condusă de Dorin Florea o va pune la dispoziție, orașul va contribui la eveniment și cu bani. Bani care vor fi scoși din bugetul local. Nu vă speriați, nu sunt mulți. Pentru bogați și mai ales pentru un oraș atât de bogat ca Tîrgu Mureș sunt chiar puțini: peste 245.000 de euro pentru o săptămână – pentru contabili și statisticieni, suma exactă e 1.143.050 lei.



Inițiatorul


Sergiu Papuc

Proiectul a fost inițiat și promovat de viceprimarul PSD Sergiu Papuc (primarul Florea, deja reflex pavlovian, ignoră ședințele Consiliului Local, forul decizional al urbei) care a zis că e bine și că e frumos, că, uite!, o să vină 4.000 de sportivi în oraș și că în acest fel „o să fie pus și Tîrgu Mureș pe harta sportului european”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.