vineri, 13 aprilie 2018

Limbile date lui Udrea au dispărut de pe siteul primăriei Sânnicolau Mare!


Limbile date  lui Udrea au dispărut de pe siteul primăriei Sânnicolau Mare!
Mizeria însoțită de peste 30 de fotografii, în care edilii din orășelul acela comic dădeau limbi Udroaiei a dispărut de pe site! De rușine sau pentru că nu mai au ce bani primi de la nevasta lui Cocoș acum divorțată real sau de nevoie de Cocoș și refugiată în Costa Rica de frica condamnării logice ?!
https://www.sannicolau-mare.ro/%20%E2%80%9E%20Elena%20Udrea%20la%20S%C3%A2nnicolau%20Mare

Textul scris la vremea respectivă, pe când nu bănuiam ce tupeu de borfași au unii!
Acest oraş pricăjit, cu 12.914 locuitori, conform Wikipediei, s-a bucurat recent de un mega-cadou. Cităm de pe siteul primăriei: http://www.sannicolau-mare.ro/ „ Elena Udrea la Sânnicolau Mare. Sânnicolau Mare va beneficia de un proiect în valoare de 20 de milioane de euro. Proiectul a fost semnat la sala de spectacole de doamna ministru Elena Udrea”. Anunţul laconic este însoţit de zeci de fotografii cu Elena în dulcele stil comunist de preaslăvire a conducătoarei iubite. Nevasta lui Cocoş are nu mai puţin de 30 de fotografii pe siteul instituţiei publice, probabil pe măsura sumei anunţate şi despre care nu se spune cum şi prin ce program vine. Am făcut un calcul şi de curiozitate am vrut să vedem cam câţi euro se primesc pe cap de locuitor, iar rezultatul este halucinant: 1.548 de euro pe cap de locuitor !
P.S. Sânnicolau Mare e orașul în care și-a lansat candidatura Băsescu si de aici si-a cumpărat Claudiu Maior loc de divizie pentru FCM-ul din campania lui Dorin Florea, ins care era disperat că nu are cu ce prosti fraierii de români la promisiunile electorale, asta ca să înțelegeți de ce se iubesc  pedeliștii intre ei, pentru banii publici,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.