luni, 2 aprilie 2018

Succes, Camelia Bogdan!


Succes, Camelia Bogdan!
L-a condamnat pe Varan, un fleac, au vrut să o ciuruiască Au mutat-o disciplinar la Târgu-Mureș, au trebuit să-i găsească altceva. Și au găsit! Că judecătoarea e o luptătoare nu se îndoiește nimeni, drept pentru care îi doresc succes la CEDO și nu numai, pentru demascarea potlogăriilor făcute de diverși inși puși temporar în funcție și cu interese bănuite pentru penalii români.
Hotnews zicere:
Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a exclus-o din nou, luni, pe Camelia Bogdan din magistratură, potrivit unei decizii publicate pe site-ul CSM.

„În baza articolului 100 lit e) din legea nr 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, aplică doamnei judecător Camelia Bogdan sancțiunea constând în excluderea din magistratură, pentru săvârșirea abaterii disciplinare prevăzute de art 99 lit o) din același act normativ. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție”, se arată în comunicatul CSM.

CSM a admis astfel acțiunea disciplinară a Inspecției Judiciare.

Litera o) din lege se referă la „nerespectarea în mod grav sau repetat a dispoziţiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.