vineri, 27 aprilie 2018

Cu poliția recompensată de inculpații români cu cadouri din bani publici, târgumureșenii se ceartă pentru parcarea ilegală, pe trotuar


Cu poliția recompensată de inculpații români cu cadouri din bani publici, târgumureșenii se ceartă pentru parcarea ilegală, pe trotuar!
Ocupați cu cadourile de la inculpații români (excursii, tabere de pictură pe asociația vulturului albastru și zburat de la SRI Maramureș, reparații mașini, combustibil mașini din banii târgumureșenilor, 700 litri lunar, fotbal de 20.000 de lei pomana etnică, sport sindicalist pe banii bugetului local, multe sute de mii de lei pomana etnică,  din banii voștri, atenție, DNA Târgu-Mureș!), polițiștii Glock-ali și ăia cu școală  dispar de pe străzi din văzul contribuabililor și revin, logic, doar de 1 și 8 martie, de marșul secuilor, de zilele târgumureșene și când mai vine vreun grangure de partid de la București. În rest, noroc cu accidentele, că vedem neuron cu chipiu pe stradă.  Cum să miște chipiile cu neuron la parcarea ilegală, la trecerea de pietoni, pe trotuare, în sensuri giratorii, blocând acces în locuințe?!
Penibilul maxim în ceea ce privește târgumureșenii care sunt lăsați să fie porci de către poliția cu premii/mite/ajutoare sociale de la inculpații români e că ăștia se ceartă pe loc de parcare, când parchează, ilegal,  pe trotuare. Și cum sună asta, ai parcat ca un bou pe trotuar, dar ai ocupat două locuri de parcare (sic!)? Imagine surprinsă la parcat ca boul pe Aleea cornișa, acolo unde pietonii circulă pe carosabil, pentru că boii parchează cu toate roțile pe trotuare. Iar neuronul cu chipiu se pregătește de tabere de pictură, de fotbal, de zilele târgumureșene și de excursii la frații moldoveni, după vin, la reparat mașinile și direcțiile din bugetul local, din dorința inculpaților români de a obține bunăvoință și protecție de la poliții pe  foarte mulți bani publici și care au relații cel puțin dubioase, dacă nu ilegale, cu inculpații pe care trebuie să îi mai și cerceteze, din când în când!
P.S. Noroc că a murit pușcăriașul și e și ilegală ridicarea de bunuri personale, altfel neuronul cu chipiu ar fi lucrat și noaptea, așa cum dorea, ca să facă bani întreținuților etnici ai inculpaților români din primărie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.