marți, 19 mai 2020

Alo, DNA, oprești demența etnică de la Târgu-Mureș, cu pomeni pentru biocide, Chimiochemuri și Dafcochime și aiureli chimice omologate temporar?!


Alo, DNA, oprești demența etnică de la Târgu-Mureș, cu pomeni pentru biocide, Chimiochemuri și Dafcochime și aiureli chimice omologate temporar?!
E an electoral, Florea și restul inculpaților dau pomană și după modelul cunoscut de Dafcochim sau Coral, o parte din bani se pot întoarce consecvent pomenilor, în primăria inculpaților români, ca…sponsorizare. E greu de căutat banii ăia și să categorisiți cum se cheamă să iei bani de la cel pe care l-ai făcut om?! Ce e aia…sponsorizare, în limbajul inculpaților români de Târgu-Mureș?!
P.S. Căutați dacă în vest un om care ar primi banii cinstiți, prin munca lui de capitalist, e tâmpit să dea ceva înapoi celor care i-au dat afacerea! Plus că la Târgu-Mureș vorbim de campanie electorală jegoasă, de albit inculpatul Maior, cel pe care l-a dus la gunoi ANI, acum 4 ani și ne-a ferit de un primar pe pomenile Siletina pentru pensionari, studenți, elevi, 40.000 de beneficiari ai decontării din banii noștri, pentru imaginea inculpatului cu facultatea terminată la aproape 40 de ani!
,, Se aproba achizifionarea si distribuirea unui numar de 5000 de dispozitive , gel dezinfectant la toate intrarile blocurilor de locuinte situate pe raza unilatii administrativ teritoriale si la unitafile de invatamint preuniversitar de stat din Municipiul Targu Mures, în valoare de 1. 000. 000 lei"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.