sâmbătă, 16 mai 2020

OMS recunoaște că nu folosește la nimic activitatea escrocilor din primării cu pomană pentru firme de mizerii chimice inutile contra covid


OMS recunoaște că nu folosește la  nimic activitatea escrocilor din primării cu pomană pentru firme de mizerii chimice inutile contra covid
Adică dat cu soluții, pe firme care întorc banii în primărie, ca sponsorizare concerte, fotbal, zilele orașului sau orice mizerie de spălat bani după ce primești pomana din primărie sau minister, sfânta pomană etnică și parandărătul…legal. Rahat românesc de cea mai bună calitate, că doar prostimea sau Ministerul Sănătății nu sunt capabile să facă plângeri la DNA cum că niște escroci cumpără rahaturi omlogate temporar, pe câte 6 luni, sau chiar fără omologare și stropesc alți escroci care știu că e inutilă substanța străzi, parcuri și iarbă, cu gunoaiele pe care nu le vând sau pentru care sunt cu dosare penale cam prin toată țara. P.S. Plângerile la DNA se pot face și după spartul de bani prin inculpați, escroci, abonați și alte specii jalnice de rumâni complexați, prima sau a doua generație la oraș și probabil pantofi!
P.S. Urmează să se dovedească furt calificat și dispersoarele unor retardați, din campanie? Sau tâmpeniile din autobuze, de care nu se atinge nici un om normal la cap?! Sfânta hoție românească, de criză pentru nemâncații abonați la primării, plus campanii electorale pe ratații cu sau fără doare penale?! 


Hotnews zicere:
Pulverizarea spaţiilor exterioare, cum sunt străzile sau trotuarele, nu este recomandată pentru eliminarea virusului SARS-CoV-2 sau a altor agenţi patogeni pentru că dezinfectantul este inactivat de murdărie, explică OMS într-un document, transmit dpa şi AFP, potrivit Agerpres.


"Chiar şi în lipsa materiilor organice, este puţin probabil ca pulverizarea chimică să poată acoperi corect toate suprafeţele pentru o durată a timpului de contact suficientă pentru inactivarea agenţilor patogeni", susține OMS.

"În plus, străzile şi trotuarele nu sunt considerate rezervoare de infectare cu COVID-19", iar "pulverizarea de dezinfectanţi, chiar şi în exterior, poate fi periculoasă pentru sănătatea umană", avertizează organizaţia.

"Nu este în niciun caz recomandată pulverizarea de dezinfectanţi asupra persoanelor, acest lucru putând fi periculos fizic şi psihologic şi nereducând capacitatea unei persoane infectate de a propaga virusul prin picături sau contact", insistă OMS.

În spaţiile interioare, OMS recomandă ca, în cazul în care trebuie aplicate substanţe dezinfectante, acest lucru să fie făcut cu o lavetă îmbibată cu soluţie.

Dezinfectarea unor obiecte cum sunt toaletele, aparatele electronice sau mânerele este importantă pentru că, deşi nu au existat până acum cazuri în care persoane să fi contractat virusul prin atingerea unei suprafeţe, transmiterea sa pe această cale nu poate fi nici exclusă, având în vedere comportamentul altor coronavirusuri cunoscute.

OMS aminteşte că, deşi unele studii au arătat că noul coronavirus poate rezista zile întregi pe unele suprafeţe, aceste durate maxime nu sunt decât teoretice, fiind înregistrate în condiţii experimentale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.