duminică, 24 mai 2020

An electoral, Florea face ce trebuie pentru imaginea candidatului Maior, cel de care nu ne ferește în acest an ANI, ca în 2016?!


An electoral, Florea face ce trebuie pentru imaginea candidatului Maior, cel de care nu ne ferește în acest an ANI, ca în 2016?!
Toate mizeriile cu rromi, parcări, taxe de parcare, măști, dezinfectanți puși pe proprietatea privată de bandiții banului public și de sclavi șantajabilii cu autorizații de șefi de asociații, cu ciocolată moca, cu sponsorii fictivi sau reali, dar anonimi, pentru că vor pomană din banii publici, ai primăriei sau din ăia care vor să primească pomană pentru banii dați în campania electorală a inculpaților români din Primăria Târgu-Mureș egal proapgandă jegoasă, etnică și electorală. Iar firme care primesc pomana sponsorizează primăria, cum spune istoria, că sunt firme cu chimicale, bitumuri, pișcături, eneficiari de ajutor de stat dat pomană sau de alte mizerii strict etnice, românești Atenție, DNA, cum se numesc banii dați înapoi în primărie de inși care se presupune că ar fi amnageri capitaliști și nu români morți de foame, care trebuie serviți cu pomeni din banii publici?! Cum se cheamă, legal sau ilegal banii ăia? Cum se cheamă pomenile pentru poliții din bugetul local, după dosarele penale ale inculpaților români: Taxă de protecție, autor social, de handicap, mită, bani pentru hobbyuri celor cu multe grade știți voi unde, susținerea inșilor cu școală mai puțină, ajutor pentru munca grea alături de inculpații români și de sereiștii afeenți, bașca tot felul de pensionari nenorociți din locuri de muncă cu uniforme sau cifre în titlu! Așteptăm definirea banilor pomană din bugetul local, asigurați de inculpații cu probleme rezolvate imediat de polițiile mânjite, la bloggeri, șefi de partide, ziariști, martori DNA?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.