luni, 11 mai 2020

Inculpații români din Primăria Târgu-Mureș au uitat ce e aia cerșetor!


Inculpații români din Primăria Târgu-Mureș au uitat ce e aia cerșetor!
În goana după cerșit vot și imunitate, acum pentru Maior, candidatul de care ne-a ferit ANI, după ce l-a prins cu potlogării și i-a dat interdicție 3 ani să prostească pe cineva, inculpații români din Primăria Târgu-Mureș nu mai vor cerșetori. Numiți cu duioșie după cum urmează mai jos. Curioasă atenția părintească și felină, de la nii care nu au probleme cu discriminarea rromilor, a maghiarilor și a persoanelor cu handicap, pentru care au și primit binemeritate amenzi!
P.S. Acceptăm cerșetorii de atenție cu măscuțe? Ăia care vin cu poliția locală păzitoare de mașini la bugetar? Acceptăm cerșetori care se pozează cu copiii sau părinții voștri sau cu amărâții de șefi de asociație care depind de politruci pentru a-și lua ăia vreo 1000 de lei?!
36. Proiect de hotărâre privind interzicerea faptei persoanei de a apela la mila publicului pentru obținerea de foloase materiale prin ocuparea locurilor publice, cu afectarea imaginii și a condițiilor de mediu pe raza administrativ – teritorială a Municipiului Târgu Mureș.
Fir-ați ai dracului, afectați imaginea și condițiile de mediu, parcă ați fi vreun retardat din primărie care taie copaci fără autorizații?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.