sâmbătă, 2 mai 2020

La Târgu-Mureș polițiile nu iau mită, doar ajutoare de la inculpații din primărie, mai ales după apariția dosarelor penale ale celor doi români


La Târgu-Mureș polițiile nu iau mită, doar ajutoare de la inculpații din primărie, mai ales după apariția dosarelor penale ale celor doi români
În altă parte poliția e mituită, vezi linkul cu un cloțan care a cerut 1,1 milioane de euro. La Târgu-Mureș, banii nemunciți vin sub formă de tabără pictură pentru vulturul albastru și cu prea multe grade, pentru asociații sindicale și sportive(?! câte 45.000 de lei în bugete, cu nesimțirea etnică și dependentă de servicii specifică!) , pentru fotbal, pentru mâncat porcește din banii publici, furt reținut de Curtea de conturi, pentru plata apei, a canalului, a convorbirilor telefonice, pentru așa-zise reparații mașini și cumpărat direcții, pentru inși care fac obiectul unui dosar la DNA pentru că au păzit mașini de politruci sau au făcut pe slugile în uniformă pentru rumâni care nu au intrat ân primărie pin concurs, doar pe carnet de partid și afiliere pe fapte de corupție din mai multe dosare penale.
P.S. DNA, hai că e târziu deja, cum categorisești sutele de mii de lei primite de poliții locale cu sereiști aferenți și cu poliții cu inși din etnia care trebuie?
P.S.2. Acesta polițai adevărat, nu amator de bani dați probabil cu duhoare de protecție, după apariția dosarelor penale pentru Florea și Maior, inșii care inventează HCL. Cum se cheamă, DNA, sutele de mii de lei primite de poliții din bugetul local târgumureșean: taxă de protecție, mită, ajutor social, ajutor de handicap, spor de periculozitate în preajma inculpaților?!
15.000 pictură, 20.000 fotbal, 90.000 asociații sindicale și sportive, 26.000 reparații mașini, 33.000 revelionul hoției din banii publici, sesizat de Curtea de conturi și așa mai departe. Cum se mai numesc polițiști inșii care se mânjesc cu cadouri de la inșii cu dosare de corupție și judecați și departe de Târgu-Mureș, pentru ca etnicul bolnav și de uniforme să nu influențeze martori, declarații, judecători, polițiștii nemânjiți?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.