vineri, 8 mai 2020

Zâmbește, inculpații din Primăria Târgu-Mureș vor concurs foto pe banii de așa-zis sponsori și propagandă electorală pentru Maior?!


Zâmbește, inculpații din Primăria Târgu-Mureș vor concurs foto pe banii de așa-zis sponsori și propagandă electorală pentru Maior?!
O dedicație pentru un anume consilier maghiar cu trecut de pozar? Să simtă și el că e primăvară și să jurizeze? Sau o pomană de imagine pentru inculpatul Claudiu Maior, de care ne poate scăpa doar ANI?! După modelul așa-zis sponsori care mânjesc măscuțe cu bilete de propagandă pentru inculpatul prins și de ANI cu potlogării și cu ghips magic în fața judecătorului, ghici ciupercă unde se poate verifica.
P,S. Sperăm că nu vor fi prostălăi care să îi pună pe comunitarii cu 12 clase să care pachete, ei fiind subordonați Poliției Române, o altă categorie mânjită cu cadouri din bugetul local, pomană a inculpaților. Așteptăm DNA să se pronunțe pentru pictură, fotbal, sindicalism, sport, reparații mașini, revelioane, apă, canal, telefonie, combustibil, bani pentru combustibil, tot ce presupune ceva ce pute și ce poate fi subiectul unui posibil șantaj după primirea unor foloase necuvenite din banii târgumureșenilor, fraierii care adună bugetul local și nu au parte de vreo protecție pentru asta?!
P.S. 2 Crede cineva inepția cu sponsori pentru imaginea lui Maior? Adică inși care speră să primească pomeni etnice dacă iese acela primar sau dacă române celălalt inculpat român cu fapte cercetate pe motiv  de corupție?!
 P.S. 3 Pachete din banii publici pentru colindători de inculpați, pachete din banii publici pentru copiii angajaților din primărie, zeci de mii de lei anual, succes DNA!
p.S.4: Dulciurile vor fi cumpărate, probabil, tot de la Selgros, pe motiv de super-înțelegere cu inculpații care le cumpără minunile pentru propaganda nesimțită pe spatele unor pensionari prea săraci sau prea obișnuiți de comunism ca să nu se pozeze cu inculpații români care le dau pomană din banii copiilor lor și ai altor rude de pensionar rupt în fund de foame.



„Zâmbeşte, vom învinge!" este o iniţiativă a Primăriei Târgu Mureş şi, totodată, un mesaj adresat copiilor din unităţile de învăţământ preşcolare, primare şi gimnaziale din Târgu Mureș în această perioadă dificilă pe care o traversăm în prezent.

Regulament:

Concursul se adresează elevilor şi copiilor cu vârste cuprinse între 05-15 ani. Fiecare copil din categoria mai sus amintită va trimite numai o fotografie, având ca tematică activităţi pe care le desfăşoară în această perioadă stând acasă. (de ex: pictură, dans, sport, interpretare la un instrument muzical etc.)

Concursul se va desfăşura în perioada 28 aprilie – 10 mai, interval în care toate fotografiile vor fi postate de concurenți (sau părinții lor) pe pagina acestui eveniment. Pozele vor fi însoţite de numele şi vârsta concurentului.

În data de 10 mai toate pozele adunate vor fi postate pe pagina de Facebook a Municipiului Târgu Mureş. Primele 150 de fotografii care adună cele mai multe like-uri, vor fi premiate în data de 12 mai 2020 cu produse de ciocolată, oferite câştigătorilor, direct la domiciliu, de către echipele de voluntari. Pe această cale mulțumim sponsorilor care au făcut posibilă demararea acestei inițiative.

Concursul online va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a Primăriei Târgu Mureş.

Să zâmbim împreună!

Primăria municipiului Târgu Mureș
Serviciul Relații Interne și Internaționale


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.