miercuri, 13 mai 2020

Prea proști în spitale ca să se obțină banii de covid de la angajator, declarați fictiv ca fiind bani europeni?


Prea proști în spitale ca să se obțină banii de covid de la angajator, declarați fictiv ca fiind bani europeni?
Nici o surpriză, având în vedere ce specimene populează spitalele de stat și ce creaturi sinistre există în direcțiuni de stat, bașca aerieni de la conducerea sindicatelor care furau până și taxa de nesindicalism, în complicitate penală cu hoțul manager! Adică, ăștia nu sunt capabili să trimită liste ca să obțină bani de la angajator. Poate se prind angajații, sindicaliștii, organele statului de ceva ciudățenii în ceea ce privește pomana pentru eroi, dar care nu pot fi băgați la mită că primesc bani ca să-și facă meseria pentru că nu sunt funcționari publici?!
1. Banii sunt dați de angajator, nu sunt deocamdată bani europeni, posibilă escrocherie. 2. Banii se dau după cum au chef conducerile, care stabilesc de capul lor cine are dreptul. 3. Banii se dau discriminatoriu de către angajator, față de categorii profesionale cu risc, gen portari, îngrijitoare, registratori, personal de laborator, care nu sunt nominalizați expres în mizeria de text pentru acordarea banilor de Covid. 4. Banii sunt un fel de premiu de la angajator și trebuie să se supună unor impozitări exact ca orice spor primit de angajat. În realitatea, eroul primește 2250 de lei în mână, cu un impozit total de 250 de lei (10 la sută!). 5. Impozitare multiplă de la același angajator, în funcție de interesele politice. Pe același fluturaș eroul va avea impozitarea salariului, cea normală, impozitarea lejeră, de 10 la sută, plus impozitarea nesimțită, cei 41,5 la sută lunar pentru plata voucherului de vacanță, în realitate furt calificat al statului, 1700 de lei furați de la angajat pentru un card de 1450 lei!  DNA, Curtea de conturi, avocatul poporului, ceva deranj? Sau vă mișcați…după?!
P.S. Tot pentru meseriașii cu carnet de partid din conducerea spitalelor sau actori decizionali la frecat ministerul, hoții PSD au înghețat valoarea salariului minim pe țară, care constituie etalon pentru norma de hrană și voucherul de vacanță (un salariu, două salarii, respectiv). Nici un ratat din sindicatele medicale, nici un borfaș de la vreo conducere de spital, nici un angajat nu s-a sesizat că a pierdut bani!

Cadrele medicale nu au primit nici acum bonificaţia promisă de preşedinte şi Guvern celor care intră în contact cu pacienţi infectaţi cu noul coronavirus. Ministrul Sănătăţii a declarat la Europa FM că nu a primit de la niciun spital lista cu numele celor care se califică pentru plata stimulentului de 2.500 de lei brut, nici măcar pentru luna martie.


"N-am primit de la niciun spital. Așteptăm să se facă nominalizarea. Încă sunt discuții la aceste spitale, care sunt persoanele. Noi am creat un cadru legislativ prin care să putem plăti, bonifica, acești oameni care au lucrat. Mai rămâne să știm și care sunt acești oameni. N-avem la nivel central de unde să știm", a declarat Tătaru, la Europa FM .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.