vineri, 1 mai 2020

Cât de proști sunt prostălăii inculpatului român Claudiu Maior?!


 
Cât de proști sunt prostălăii inculpatului român Claudiu Maior?!
Suficient de proști ca să pupincurească inculpat român cu dosare multiple de corupție și cu potlogării pe integritate sesizate și condamnate de ANI! Rețineți, jegoșii care fac iar campanie inculpatului maior, ca în 2016, au pus bilete de pupat dosul ăluia în pungi cu măști care trebuiau să fie sterile! Atenție, ANI, cum rămâne cu decontările gagiului pe activități religioase și umoristice, el fiind un prăpădit de inginer cu facultatea terminată aproape de 40 de ani?! Sunteți proști sau nu înțelegeți că gagiul a fost angajat la nici 48 de ore de la înființarea PFA pentru că ANI l-a prins cu potlogăriile etnice și cu bisericuțe specifice ca viceprimar/consilier de inculpat, consilier pe lista inculpatului?! Cât de jos e românismul bolnav în Târgu-Mureș?!
 P.S. Cum e DNA, cu exploatarea metalelor prețioase în Primăria Târgu-Mureș, cum sună codificarea?!
P.S.2 Poliția română de la București, adică fără cadouri din bugetul local după trimiteri în judecată, de la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș: gagiul căra poliție locală pentru campania electorală nesimțită, plus slugi aferente de presă și de birouri de păcălici, în condițiile în care poliția cu 12 clase și bani pentru sperata protecție a inculpaților nu se subordona politrucilor, ci poliției cu școală, cum spune decretul președintelui, pe care hoții români nu îl citesc, pentru că Târgu-Mureș, cadouri care put, uniforme de inși dubioși, condamnați cu suspendare sau amânare și băieții cu ochi albaștri de la serviciu care veghează ca rahatul etnic să pută mereu românește! Aveți dovezile necesare, luați măsuri împotriva slugoilor obișnuiți  și să păzească mașini de inculpați, când nu prestează alte activități care stau la baza unei alte lucrări a DNA-ului, cu slugi în uniformă și de uniformă, plătite din banii publici! 

P.S.3.Rahatul numit hipoclorit de sodiu fără verificare din partea OMS, dar cu 6 luni de plasat la primarii  care speră apoi la... sponsorizări, după modelul de la Târgu-Mureș. Cuvântul magic, Cojoc, alias Dafcochim, adică Chimcomplex, iar banii se fac cadou primăriei inculpaților români din Târgu-Mureș, pe motiv de sponsorizare Iglesias sau zile târgumureșene sau dracul etnic mai știe. Cum se cheamă asta, DNA? Cum se numește un abonat al primăriei care întoarce banii la instituția unde lucrează cel care îl are abonat?! Cu plăcere, DNA! Vezi și decontările la Weekend pentru Cojoc și restul găștii etnice și abonate la primăria inculpaților români (Borșeni, Poruți, Pușcași și alte specimene dependente de românismul pur etnic).
Radu Bălaș dixit:

MĂȘTI NESTERILE, MINCIUNI ȘI PRAF ÎN OCHI.
Consilierul primarului de Târgu Mureș lovește din nou. S-a apucat să distribuie măști nesterile și minciuni, asta după ce a fost amendat, deoarece a încălcat ordonanțele militare, petrecând cu familia la restaurant, de Paști (și s-a dat de gol singur, postând imagini pe Facebook).
Priviți imaginea și vă cruciți. În fiecare punguță etanșeizabilă există două măști, peste care este îndesat un fluturaș, care a trecut prin mai multe mâini la tipar, plus degetele celui care a împins bucata de hârtie până în fundul punguței, plus cei care au manipulat măștile pentru a le introduce în punguță. Doamne, ai grijă de cei care au folosit aceste măști!
Cât privește conținutul fluturașului, e doar încă o minciună uriașă, caracteristică șmenarilor politici. Niciodată primarul Florea sau Maior, prin consilierii locali ALDE, nu au inițiat vreun proiect de HCL, care să prevadă achiziția de măști. La fel cum au procedat și cu devenirea gratuită a parcărilor. N-au făcut-o, pentru că nu-i interesează decât show-ul, nu rezolvarea problemelor. Au distribuit câteva pachete cu mâncare pentru a face poze și cam atât.
Până acum, de când cu criza coronavirusului, au irosit de pomană peste un milion de lei, pentru aruncarea cu substanțe incerte peste praful de pe drumuri, în câteva spații de joacă și școli, unde nu ajunge niciun copil timp de cel puțin 50 de zile.
Proștii pot fi prostiți. Cu noi e greu de tot. 😉

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.