sâmbătă, 18 iulie 2020

Ca să se mai fure niște bani publici Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș a inventat marcajul de distanțiere rutieră pe gunoiul de pișcot!


Ca să se mai fure niște bani publici Primăria inculpaților români din Târgu-Mureș a inventat marcajul de distanțiere rutieră pe gunoiul de pișcot!
În orașul în care bandiți etnici au pus sute de mii de indicatoare rutiere pomană pentru agreatul maghiar și nu numai, în care se fac mai multe afaceri din banii publici, de genul, unul sapă groapa, altul montează țeava și după o lună se pune și un indicator, că e an electoral și cine ia banii pomană prin grija inculpaților poate sponsoriza benvol, desigur, campania alectorală a inculpaților, se naște și monstrul numit marcaj de distanțare socială! Pe gunoiul de pișcot șțiți a cui și pe firmele de vopsit românește pe banii publici ale cui bănuiți. Că e băiatul Pușcaș, că e neamul lui Maior, nu contează, un rumân, nu?! În orașul în care bandiții banilor publici livrau pomană pentru Bretflelean, pe Vulturii albaștri, top pe vopsea, pe... tabără de pictură, vreo 15.000 de lei pomană de la inculpații români, un pic mai mult ca pomana pe bani publici pe revelionul poliției slugarnice și cu pistoale Glock  tot cu 12 clase, peste 20.000 de lei, furt constatat de Curtea de conturi.
P.S. DNA, nimic despre hipocloritul abonatului cojoc? Care era pus românește, care rămânea zile întregi pătând piața și care se deconta, probabil, ca și clorul de la bazine, vreo 60.000 de euro anual. cum zic bugetele?!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.