miercuri, 29 iulie 2020

Inculpații români Florea și Maior visează vot de la cei păgubiți de ei în dosare de corupție, cum zice DNA sau 5 dosare penale și două condamnări pentru escrocherii constatate de ANI!


Inculpații români Florea și Maior visează vot de la cei păgubiți de ei în dosare de corupție, cum zice DNA sau 5 dosare penale și două condamnări pentru escrocherii constatate de ANI!
Florea, un traseist notoriu, fugit din PNȚCD, acolo unde avea specimene Poruțiu și Oprișcan, inventat ca român în PDL-ul cu hoții sub domnia băsesciană, materizalizat ca PNL-ist după ce a sabotat viceprimari PNL pentru a face loc lui maior, un ingineraș cu facultatea terminată la aproape 40 de ani și cu neamurile la butoanele întreținutei Siletine cu cartel și taxi. Inventat ca APM, un rahat plutitor cu alți întreținuți din primărie și pe familie în primărie, inventat ca gagiul al lui Tăriceanu, fugit la Pro România, pentru că Tăriceanu nu îi dă imunitate. Maior, o altă specie tristă, care a stat în PRM două săptămâni, înainte de depunerea jurământului, fugit în rahatul portocaliu-albastru, apoi în PNL-ul dușman de moarte, apoi în mizeria odioasă a lui Tăriceanu, insul cu mai multe neveste decât inși în partid, apoi eșuat la Pro Rumania. 3 dosare penale pentru unul, două pentru altul,toate pe corupție, două condamnări pentru potlogării la Maior, ins cu PFA-ul de care nu se atinge DNA, doar ANI, votați...rumânii veseli? Pentru că Târgu-Mureș nu înseamnă doar fauna de condamnați de la asfaltări, bitumări, piețe, ai tribunalelor militare, condamnați de la salubritate, sereiștii pensionari și alți pensionari nostimi din armată și poliție și nici alții de la servicii ascunși prin presă și alte instituții, nu înseamnă nici 40.000 de inși cărați pentru decontul pe familionul lui Maior și nici nemâncații cărați ca inculpații să se pozeze electoral și să justifice pomenile din banii publici pentru selgroase și banii luați din buzunarul ....beneficiarilor. Atenție, curtea de conturi, la revelioane și alte parastase vesele cu plata și din buzunarul gagiiilor întreținuți!  
P.S. Bilingvism, ca de la bilingvul cu consiliere?! Nimic atac la maghiari și la rromi? Au timp 4 ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.