joi, 16 iulie 2020

Guvernul României poate da 180 de lei pentru 300.000 de pensionari din banii europeni, dar fură 20 de milioane de euro din bugetul de sănătate al românilor pentru eroii din sănătate!


Guvernul României poate da 180 de lei pentru 300.000 de pensionari din banii europeni, dar fură 20 de milioane de euro din bugetul de sănătate al românilor pentru eroii din sănătate!
Poate se mișcă DNA și duce escrocii din Guvernul României care se fac vinovați de furtul a 20 de milioane de euro lunar din fondul unic de sănătate. Ăștia au mințit că banii vor fi plătiți din fondurile europene, în realitate de 3 luni din fondul unic de sănătate se scurg câte 20 de milioane de euro lunar pentru medici și asistenți pe motiv de Covid. În realitate, banii se dau la rezidenți fără treabă, la inși care nu lucrează cu Covidul și stau la triaje non-covid, cum se întâmplă și în Mureș și aiurea. Plus că escrocii din Guvern au dat și impozitare ca pentru borțoase, sporul de 2500 de lei fiind impozitat super-mișto, doar cu 10 la sută! Același guvern care vine cu escrocheriile astea, semn că unii au rude în sistemul de sănătate, se laudă că dă 180 de lei la 300.000 de pensionari peste 70 de ani, cu pensii sub 700 lei! Din banii europeni. Acești pensionari, dar și restul populației, sunt furați la bugetul unic de asigurări și astfel nenorocitul de pensionar primește pomana electorală de 180- de lei, dar nu mai sunt bani pentru tratamente, pentru reabilitat clinicii și spitale sau de furat de către diverși manageri de partid. Deja eroii Covidului și hoții care nu au luptat cu covidul dar au fost recompensați de manageri escroci care fac liste cum li se scoală au făcut o pagubă de  60 de milioane de euro! Și Guvernul minte că banii vor fi plătiți cândva din fondurile europene! Sigur că da, ține și minciuna asta în campania electorală!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.