marți, 7 iulie 2020

Românismul extrem e pe mâini bune la Târgu-Mureș, nu e inculpatul Florea, e inculpatul Maior


Românismul extrem e pe mâini bune la Târgu-Mureș, nu e inculpatul Florea, e inculpatul Maior
Eforturile de vreo 8 ani de spălat imaginea personajului care și-a terminat facultatea pe la 40 de ani, cu două dosare penale, cu infracțiuni constatate de ANI și probate în justiție tind să ajungă la apogeu. Gagiul Maior ajunge candidat la primăria Târgu-Mureș! Nu e inculpatul pe fapte de corupție Florea, care are nevoie de imunitate sau măcar să pună mâna pe CJM pentru transformarea județului în ceva ce poate fi o putoare gen Târgu-Mureș, cu pomeni pe camarilă, pe subordonați de partid, pe românism bolnav, pe sectă de peste ocean. Și românii verzi, sereiștii casei, securiștii,  vătriștii nostalgici, popii care sug banul public și pupincuresc candidatul etnic în campanie și alți pensionari români și ratați în uniforme pot să se bucure, nu mai e Florea cel cu atacuri bolnave la adresa rromilor și maghiarilor, e Maior, cu obiceiurile casei moștenite. Românismul extrem e pe mâini bune, dacă se bagă și Pașcan, alt pupil politic și pe familie al lui Florea
P.S. Banii dați pomană polițiilor, pe care DNA nu vrea să îi investigheze în noua epocă de conducere, poate face minuni în campania electorală a ăluia. Mai un denunț pe șantaj inventat, mai o acuzație la adresa șefilor de partid sau ziariști, poliția mânjită cu cadouri din bugetul local se execută! Curtea de conturi, atenție, peste 100.000 de lei luați pomană, majoritatea după apariția dosarelor penale la gașca Florea –Maior!  Plus bani dați de la pictură, mâncare și terminat cu tras apa după produs inegalabil de polițai!
P.S.2. Așteptăm cu interes lucrăturile băieților cu ochi albaștri și campaniile borfașului bilingv de pe facebook, contra maghiarilor 100 la sută sau tot 50 la sută.
P.S.3. Legea avertizorului public, pentru 1000 de angajați cu concurs și fără pupincursm de partid în primărie,  folosirea bunurilor instituției și politizare. Ca să știți când demențele electorale vor fi scrise pe siteul pe bani publici și copiate pe bani publici la presa pupincuristă și fără concurs pentru banii publici. Plus trepăduși care scriu și altul semnează, ușor de verificat și prin aceea că prostălăii postează pe facebook ce apare apoi pe siteul instituției.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.