vineri, 3 iulie 2020

DNA zice că e mișto să dai bani publici polițiilor târgumureșene, după apariția unor dosare penale


DNA zice că e mișto să dai bani publici polițiilor târgumureșene, după apariția unor dosare penale
Numai la Târgu-Mureș, locul în care există asociații culturale și pictoristice, scuzați barbaria, ale sereiștilor din poliția locală, cupe fotbalistice pentru poliții cu cele 12 clase obligatorii, revelioane pe bani publici pentru uniformele de yes-man, caz prins de Curtea de conturi, apă, canal și telefonie plătită din banii târgumureșenilor, asociații sindicale pe banii publici, bani din bugetul local pentru reparații mașini și cumpărat direcții, combustibil, bani pentru combustibil și alte rahaturi etnice care trebuie să ofere liniște și legături periculoase. peste 100.000 de lei pomană de la actualii inculpați care nășesc HCL cu pomană. Banii voștri, protecția nu a voastră?! Plus poliții care se subordonau politrucilor etnici și cărau pachețele în pandemie, fiind doar pentru prostime în subordonarea poliției cu școală!
P.S. Pe când scăpăm de poliția locală, instituția ca o armată în subordinea unora cu carnet de partid?! Și loc de aciuat orice, de la sereiști și alți pensionari, inși din armate, jandarmerii, poliții cu școală?!
P.S. 2. Curtea de conturi, venim! 
P.S.3. Un dosar de șantaj ascuns 2 ani și vreo 6 luni și DNA înghite rahaturile etnice că nu e corupție. Da, sigur că da!
P.S. 4. Pe când și bani pentru mers la bordel? Când se legalizează bordelurile, normal, că oamenii legii nu ar putea face ilegalități, prin definiție, nu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.