marți, 28 iulie 2020

DNA, ceva deranj la golănia UMFȘT Târgu-Mureș, 100 de locuri pentru medicină militară, care se transformă în locuri cu taxă la medicină generală?


DNA, ceva deranj la golănia UMFȘT Târgu-Mureș, 100 de locuri pentru medicină militară, care se transformă în locuri cu taxă la medicină generală?
Cum oricine știe că la medicină militară la Târgu-Mureș nu erau niciodată mai mult de 20 de locuri scoase la concurs, în fapt mai mult 10, acum vreo doi ani s-a întâmpalt minunea care pare a hoție din banii publici. Gașca UMFST a inventat 100 de locuri, cu precizarea că dacă nu se ocupă toate restul se transformă în locuri cu taxă de 9000 de lei anul universitar pentru amatorii să-ți cumpere loc în universitate! Am făcut sesizare la minister, desigur, nici o reacție, nu sunt nici ăia tâmpiți să strice fabrica de admitere pentru banii privați. Anul aceasta nu s-a mai încercat escrocheria, astfel că au rămas ...15 locuri la fără taxă. DNA, ceva deranj la escrocii de acum vreo 2 ani? Cum e posibil să anunți locuri la fără taxă, care să se transforme în cu taxă? Asta dacă nu știm ce sume nesimțite iau cadrele și cum se votează rector și ce organizații stau în umbră.
P.S Acum vreo doi ani au fost în două concursuri 50 de admiți, pe cele 100 de locuri. Dovadă a inteligenției sclipitoare a amatorului de medicină militară?! Anul trecut 56 de locuri scoase la concurs, anul ăsta 15, s-a dus dracului inteligența în România?!
La Medicină Militară s-au înscris 92 de candidați pe cele 15 locuri scoase la concurs. 
https://florentindeac.blogspot.com/2019/02/potlogaria-umf-targu-mures-cu-100-de.html
p.s.2: Academicienii loco scriu UMFST, dar în realitate e cu Ș, de la Științe. Academicienii vieții!
P.S. 3 Plus demența cu bustul cruce al lui Petru Maior în fața unei universități care are denumirea altui flăcău român, Palade. Sau flăcău și american?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.