marți, 21 iulie 2020

Ministerul Sănătății e de acord cu potlogăria bani din bugetul unic pentru eroi covid și non-covid, că e...și din ăștia!

Ministerul Sănătății e de acord cu potlogăria bani din bugetul unic pentru eroi covid și non-covid, că e...și din ăștia!
Pe baza unui răspuns am MS, ceea ce pute:

Banii se plătesc din banii tuturor, din fondul unic, de 3 luni, care înseamnă 60 de milioane de euro care nu au ajuns în spitale, pentru dotări, reabilitări? Povestea că vor fi decontați din fonduri europene poate fi doar o poveste, poate fi făcută la anul sau niciodată. S-au dat bani de covid la clinici non-covid, la triaje, adică la persoane care nu lucrau cu virusul!,  s-au dat bani la rezidenti fara treaba, in functie de interesele managerilor. De la 75.000 estimarea initiala s-a ajuns la 44.000 de beneficiari, unde au dispărut 31 de mii de angajați aflați dumneavoastră. Și cum este posibil ca un spor să aibă statut privilegiat, impozit 10 la sută, față de restul sporurilor acordate de angajator? Doar ca idee, în caz că vor sări unii să vă dea în judecată pentru problemele menționate sau niște sindicate cu coloană vertebrale și fără conduceri într-un anumit partid de stânga să se prindă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.