vineri, 7 aprilie 2017

ANI atrage atenția asupra incompatibilităților și angajărilor de troglodiți pe grade de rudenie sau nu. Valabil și la borfașii din Târgu-Mureș și rudele etnice inepte din primărie și CL!ANI atrage atenția asupra incompatibilităților și angajărilor de troglodiți pe grade de rudenie sau nu. Valabil și la borfașii din Târgu-Mureș și rudele etnice inepte din primărie și CL!
Cum doar ANI ne-a ferit ca retardatul sectant al lui Florea să ajungă primar, merită susținută instituția care se luptă în general cu bandiții români. Doar ca idee, ANI, căutați angajările rudelor cretine ale porcului din executiv în primăria Târgu-Mureș, angajările rudelor celor care au anchetat borfașul la DNA și PNA în birouri de presă,  angajarea rudelor netoate  ale mafioților cu publicitatea și spălare de bani în primărie sau CL, angajarea loazelor inepte la consiliat retardat sau bandit mare PNL Mureș,  folosirea birourilor de presă pentru imaginea borfașului sectant pe PFA ingineresc și înghețarea posturilor la stat pentru rahatul microfonist și bilingv, precum și folosirea angajaților pentru filmat, fotografiat sau scris pentru imaginea borfașului sectant al ASA, copierea articolelor de birou de presă care apar întâi la gunoiul jegului microfonist și bilingv sau pe facebookul ineptului consilier al porcului mare din PNL, decontările bani publici pentru firmele care au făcut propagandă pentru dement în campania electorală, așadar, posibilitatea ca porcul etnic să plătească filmări, afișe și ziare din contractele umflate la firmele borfașilor care acceptă hoția și nu din banii lui, subiect gras pentru DNA-ul Târgu-Mureș, cu dovezi cu ziarele comuniste și pupincuriste cărate cu mașinile primăriei  și banii se întorc din banii publici, prin cătanele mafiotului din publicitate.  Pentru că bandiții români se cred încă în orașul Stalin și acoperiți prin angajările de sereiști în preajma descreieratului din primărie, inclusiv în presa locală, jegoșii cu manipularea continuă cu ungurii care... fură Ardealul și nu lasă porcul de român să fure el etnic Târgu-Mureșul!

Agenția Națională de Integritate aduce la cunoștința opiniei publice faptul că modificarea Legii nr. 161/2003 (http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck2015.proiect?idp=15081), adoptată marți, 04 aprilie 2017, de către Camera Deputaților (cameră decizională) restrânge cadrul normativ al incompatibilităților, aplicabil categoriilor de persoane prevăzute la art. 1, alin. 1 din Legea nr.  176/2010 și poate avea un impact negativ în ceea ce privește exercitarea funcțiilor și a calităților publice în condiții de integritate.

În data de 10 martie 2015, Agenția Națională de Integritate a emis un punct de vedere negativ (https://goo.gl/pw7tHb) cu privire la propunerea legislativă pentru modificarea art. 82, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 161/2003 (https://www.senat.ro/legis/lista.aspx?cod=18795).

În data de 25 iunie 2015, ca urmare a adoptării de către Comisia juridică, de numiri, disciplină, imunități și validări din cadrul Senatului României a modificărilor art. 82, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 161/2003,  Agenția Națională de Integritate a remis un comunicat de presă (https://www.integritate.eu/Comunicate.aspx?PID=20&NewsID=1967) prin care a atras atenția asupra implicațiilor pe care le poate avea această modificare legislativă.

Cu toate acestea, în data de 04 aprilie 2017, forma adoptată de către Camera Deputaților (http://www.cdep.ro/pls/proiecte/docs/2015/pr547_15.pdf) a adus o serie de modificări următoarelor articole din Legea nr. 161/2003: 

·         partea introductivă şi lit. a) ale alin. (1), art. 82 - Incompatibilități privind calitatea de parlamentar;

·         partea introductivă a alin. (1), art. 84 - Incompatibilități privind funcția de membru al Guvernului;

·         partea introductivă a alin. (1), art. 85 - Incompatibilități privind funcția de prefect și subprefect;

·         partea introductivă a alin. (1), art. 87 - Incompatibilități privind funcția de primar și  viceprimar, primar general și viceprimar al municipiului București, președinte și vicepreședinte al Consiliului județean;

·         partea introductivă a alin. (1), art. 88 - Incompatibilități privind funcția de consilier local sau consilier județean;

·         alin. (1), art. 94 - Incompatibilități privind funcționarii publici.

Agenția consideră că, prin eliminarea situațiilor de incompatibilitate menționate, această propunere legislativă crează premise pentru generarea unor conflicte de interese și, evident presupune eludarea principiilor care guvernează prevenirea conflictului de interese în exercitarea funcțiilor și demnităților publice, principii instituite imperativ de lege.AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu