marți, 18 aprilie 2017

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu cântăcioșii români abonați la bandițiBandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu cântăcioșii români abonați la bandiți
Doar DNA Târgu-Mureș nu se prinde: cine cântă o dată pentru banditul mare și pentru retardatul lui mic cu PFA și sectă primește invitații abonament din banii publici și Holograf e exemplul suprem al banilor cadou de la hoții români, mituiți și penali. Atenție, DNA, la abonamentele pe românii verificați…folcloric și jandarmeresc și pe maghiarii prestatori la clipurile Știi TV, dar și la felicitările bastardului din banii publici, pe instituție, nu întotdeauna semnate de retardatul sectant.

Fiind cea mai importantă sărbătoare creștină a anului ce poată fi asociată cu primăvara, Sărbătoarea Paştelui simbolizează tocmai viața pe care creştinii au câştigat-o prin învierea lui lisus. Astfel, sutele de iubitori ai muzicii religioase și ai poeziei au putut să o asculte și revedea pe renumita artistă Paula Seling, care a interpretat piese din repertoriul său de muzică cu inspirație religioasă la Parohia Greco-Catolică Sf. Ierarh Nicolae. De asemenea, Catedrala Mică Tg. Mureș „Buna Vestire" a găzduit spectacolul „Hristos a înviat!" unde Ionuț Fulea, Dorel Vișan, Mariana Anghel, Marcel Anghel, Grupul cameral instrumental „Cantares" și Grupul Vocal „Anghelos" dirijor prof. Petrișor Varga, au adus vestea Învierii Domnului.

„Învierea Domnului este un eveniment copleşitor pentru orice om trăitor pe acest pământ, o mare Taină care s-a petrecut cu peste două mii de ani în urmă. Cred că Sărbătorile Pascale de anul acesta au fost mult mai frumoase, pentru că am sărbătorit împreună români și maghiari, cea mai importantă sărbătoare a creștinătății." a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului Tîrgu Mureș.

Serviciul Relații Publice Interne și Internaționale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu