marți, 11 aprilie 2017

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș, 100.000 de euro pentru vreun gunoi român cu firmă de pazăBandiții din Primăria Târgu-Mureș, 100.000 de euro pentru vreun gunoi român cu firmă de pază
Cum bandiții din Primăria Târgu-Mureș au pus din bani publici camere de supraveghere pe firma dorită de mafiotul liberal, dar și din banii Kauflandului (la școlile care câștigaseră câte 2000 de euro premiu!) și cum bandiții români au avut afaceri de pază și pe consilierul sportiv UDMR care a votat pentru porcul etnic și liberal, ghici ciupercă ce se mai poate fura în Târgu-Mureș pe motiv de …pază. Porcii ăștia au de furat 100.000 de euro pază școli, dar școlile au fost deschise în 15 septembrie. Mai bine mai târziu decât niciodată, ar spune banditul român din primărie care se lăuda cândva că pune pază pe poliția locală controlată de sereistul zburat Din Maramureș, Bretfelean, cel cu mesaje anti-maghiare în CA Unirea! . Atenție, DNA, termopane pe scursura liberală și pe cea cu pesedismul în familie penală, reparații școli, camere de supraveghere, table inteligente, reparații mobilier pe gunoiul penelist  cu nevasta dansatoare, adică tot ce a vrut borfașul etnic de cheltuit pe scursurile subordonate în PNL, din primărie sau CL care ascultă de mafiot. Dedicație de la banditul etnic pentru scursurile lui și maghiarii…buni! Asta pe lângă că retardatul lui Florea cu furt pe PFA a furat și proiectul unui partid, ca orice sectant jegos ce se respectă și care a fost învățat de mumă-sa să fie borfaș ordinar, ca orice semi-analfabet întârziat și crescut pe măsura posibilității. Știre de la ruda puțin intelectuală a banditului etnic liberal, care măcar scrie mai corect decât cretinul care consiliază retardatul lui Florea.


Curțile școlilor vor fi păzite; acces liber și după-masa!
Joi, 06 Aprilie 2017 12:30 | Imprimare | EmailMarime text:

Primăria municipiului Tîrgu Mureș, prin Direcția Școli, a inclus în bugetul pe anul 2017 suma de 400.000 de lei, bani ce vor fi alocați organizării unei licitații pentru achiziția serviciului de pază la nivelul instituțiilor de învățământ. Scopul achiziției este acela de asigurare a unui climat de siguranță pentru elevi – preșcolari, școlari, liceeni – pentru toți cei care doresc să frecventeze curțile școlilor și în cursul după amiezii în scopuri recreative.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu