duminică, 30 aprilie 2017

CL Sighișoara respinge finanțarea festivalului medieval care ar fi costat doar un sfert din suma pe care hoții români și maghiari din Primăria și consiliul local Târgu-Mureș ar fi cheltuit-o pe Peninsula!



CL Sighișoara respinge finanțarea festivalului medieval care ar fi costat doar un sfert din suma pe care hoții români și maghiari din Primăria și consiliul local Târgu-Mureș ar fi cheltuit-o pe Peninsula!
Poate DNA Târgu-Mureș uită cum bandiții lui Florea au pus în buget 200.000 de euro cadou pentru Peninsula, cum a făcut și jegul liberal din CJM. Costul votului UDMR pentru retardatul sectant al lui Florea! Iar costul următor trebuia să fie încălzirea Untold, cu minimum 100.00 de euro de furat pentru fiul de udemerist. Pentru că orașul hoțiilor românești cu complici maghiari cu firme, fii cu afaceri, clinici, paze și construcții, adică tot mafie, ca a românilor, dar una mai idioată.
Și, DNA, vezi și celelalte obligații ale porcului etnic: concert la Târgu-Mureș la aniversarea Diktatului, festivalul tradițiilor secuiești, concert la 100 de ani de la actul de împărțirea a Transilvaniei, din 1917, toate minunățiile unui dement care se adresează ungurilor dacă maghiarii nu votează furtul pe așa-zisul mega-calculator cu jegoși cu firme din Târgu-Mureș și nu numai, români sau maghiari, profesori sau foști angajați în primărie, floarea cea borșită a afacerilor cu nebunul român.
 https://florentindeac.blogspot.ro/2014/05/dovada-ca-peninsula-se-intoarce-cu.html

Consiliul Local Sighişoara a respins, vineri, în cadrul unei şedinţe extraordinare, proiectul de hotărâre privind organizarea Festivalului Sighişoara Medievală, ediţia XXIV, în perioada 28-30 iulie 2017, pe motiv că suma alocată, care se ridică la 450.000 lei, ar fi prea mare.

Primarul Sighişoarei, Ovidiu Mălăncrăvean, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că doreşte ca în acest an manifestarea să fie organizată de municipalitate, nu de alte entităţi aşa cum s-a întâmplat până acum, şi că a prevăzut în bugetul manifestării suma de 450.000 lei, o sumă apropiată valorilor alocate la ediţiile precedente.

„Proiectul de hotărâre a fost respins, probabil consilierilor li s-a părut că suma de 450.000 de lei pentru organizarea Festivalului Medieval este prea mare. Suma a fost calculată în baza istoricului festivalurilor de până acum. Au fost ediţii mai scumpe, adică 570.000 lei, şi ediţii în care s-au alocat 430.000 de lei. Noi ne-am dus pe o valoare medie estimată, fără să amestecăm veniturile şi cheltuielile. Am precizat că vom încasa veniturile într-un alt cont, ca să avem o situaţie clară, să vedem cât sunt sumele provenite din vânzarea biletelor, din închirierea spaţiului public, din autorizări etc. Consilierii susţin că suma e mare, dar eu spun că este justificată având în vedere istoricul. Am explicat astăzi consilierilor ce înseamnă achiziţiile de acest gen pe noua lege a achiziţiilor publice. Am modificat proiectul de hotărâre şi joia viitoare va fi o nouă şedinţă extraordinară’, a arătat primarul Ovidiu Mălăncrăvean.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.