joi, 13 aprilie 2017

Bandiții lui Florea nu spun ce români au primit etnic bani pe reparații liceu. Mizerie etnică târgumureșeană!Bandiții lui Florea nu spun ce români au primit etnic bani pe reparații liceu. Mizerie etnică târgumureșeană!
Pentru că bandiții lui Florea uită să pronunțe numele întreținuților de mafioți români, ia să încercăm să găsim beneficiarul nebunului suprem: Valpet și Astor, Bența, pedelistul Poruțiu cu firmele lui abonate la porcul lui din partid și primărie, termopane fără număr pe Someșan cel mititel, cu tătic cu golănii pentru 400.000 de euro de spart la Liceul maghiar, mobilier pe Borșan, că și acesta e nemâncat PDL și repară măsuțe și rahaturi la pungașul român! Bani de la porcul român pentru ai lui români, că troaca e nesfârșită, crede borfașul din Executiv! Anunț de la ruda de bandit adus în primărie, care a ajuns să facă rahaturile pentru retardatul sectant și pe PFA al porcului, ca la partid, în lipsa jegului bilingv și microfonist.

Liceul Teoretic Gheorghe Marinescu are de curând o „faţă nouă". Primăria municipiului Tîrgu Mureş, prin Direcţia Şcoli, a procedat la reabilitarea integrală a faţadei exterioare a unităţii de învăţământ mai sus amintite. „Am investit în acest liceu, deoarece nu ne este indiferentă soarta copiilor noştri. Aceştia trebuie să aibă parte de condiţii optime de desfăşurare a procesului de învăţământ; banii provin de la bugetul local şi, cu acest prilej, îl felicit pe domnul director Vulc pentru interesul manifestat şi implicarea acestuia în problemele şcolii", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului. La rândul său, Cristian Vulc, directorul instituţiei a precizat: „Mulţumesc Primăriei Tîrgu Mureş pentru sprijinul oferit în reabilitarea faţadei liceului."

Următoarea investiţie la acest liceu va fi reabilitarea gardului care împrejmuieşte instituţia de învăţământ.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu