duminică, 30 aprilie 2017

Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu lucrările cu dedicație pentru românii și condamnații definitiv din gașcă! Atenție, DNA, la banii întorși sponsorizare la instituția celui care le dă bani moca ăstora! Dedicații românești în orașul furturilor pur etnice, cu 2-3 maghiari întreținuți de mafia PNL/PDL românească! Și poate verifică DNA acțiunea de sabotare a termiei pentru ca porcul să poată fura 6 milioane de euro credit pentru centralele netotului!Bandiții din Primăria Târgu-Mureș se laudă cu lucrările cu dedicație pentru românii și condamnații definitiv din gașcă! Atenție, DNA, la banii întorși... sponsorizare (sic!) la instituția celui care le dă bani moca ăstora! Dedicații românești în orașul furturilor pur etnice, cu 2-3 maghiari întreținuți de mafia PNL/PDL românească! Și poate verifică DNA acțiunea de sabotare a termiei pentru ca porcul să poată fura 6 milioane de euro credit pentru centralele netotului!


Doar DNA nu se prinde de românii ăștia cu abonament la porcul etnic din primăria Târgu-Mureș și despre banii care se întorc în instituția banditului ca…sponsorizări.  Atenție, în rândul șmecherilor condamnați definitiv ! Astor, cu nenorocitul Sala condamnat pentru mită, Izorep cu ungurul bun abonat, Lasprom cu 6 milioane de euro primiți de la borfaș pentru cele 2000 de centrale puse de primărie săracilor și Insta, pentru cunoscătorii cu iluminări fotbalistice din banii publici pentru porcul sectant și pe PFA, băieții cu sponsorizări și bani întorși în primărie!  Atenție, retardatul lui Florea încă nu e judecat pentru mita Coral, doar șeful jegului e anunțat ca trimis în judecată pentru mită Musgociu! Comunicatul al nebunului prin ruda lui idioată din  primărie și cu imagine făcută  escrocului Maior, borfașul prins de ANI cu PFA. Din fericire, porcul nu a putut lăsa retardatul la primărie, noroc cu statul român care a lovit cuibul de hoți români veniți cu șatra sau secta în primărie!


Biroul de presă al Primăriei Târgu-Mureş a anunţat miercuri, 23 octombrie, că autorităţile locale au reşit atragerea unor sponsori importanţi care să susţină financiar concertul lui Julio Iglesias de luni, 28 octombrie. „Până în ziua de miercuri, 23 octombrie, ora 11.00, au fost semnate contracte de parteneriat şi sponsorizare cu următoarele societăţi comerciale:  Azomureş SA, Hotel Privo, Aliat – MBO – Group, Wizz Air, Contrascom Benţa, Balint Trans, Insta Grup, RDS-RCS, Astor Valpet, Redatronic, Energoplus, Appia Management, Top-Med, Citadin Prest. Pe lângă aceste societăţi comerciale, pe parcursul zilelor următoare urmează a mai fi semnate alte numeroase contracte importante de parteneriat şi sponsorizare. Astfel, se dovedeşte încă o dată sprijinul major de care se bucură această iniţiativă a Primăriei Târgu-Mureş şi ecoul pozitiv pe care l-a dobândit acest concert în rândul tuturor cetăţenilor şi a firmelor. Mulţumim Târgu-Mureş!”, se precizează în comunicat.


Sponsorul lui Iglesias și furnizorul de nocturnă pentru familionul lui Maior primește afacere de 20 de milioane de la Primăria Târgu-Mureș. Previzibil sau ce?!Sponsorul lui Iglesias și furnizorul de nocturnă pentru familionul lui Maior primește afacere de 20 de milioane de la Primăria Târgu-Mureș. Previzibil sau ce?!
Dacă ai activități care se împletesc armonios cu ideile și interesele pedeliștilor din primărie poți să pupi banii publici fără număr. Mai dai o sponsorizare la primărie, pentru concertul Iglesias, mai tai copacii fără să ai calificare, dar asta e apă de ploaie, pentru că grosul vine apoi.  Desigur, doar o coincidență că 10 firme sunt abonate la găinarii din primărie, care se laudă apoi că sute de alte firme cu afaceri la primărie dau ortul popii. Pentru că nu mai primesc dedicațiile pe care se bazau de la hoți PDL?!
Primăria municipiului Târgu-Mureş a atribuit societăţii Insta Grup SRL Târgu-Mureş un contract în valoare de 20,16 milioane lei, pentru furnizare de lucrări pentru reabilitare, mentenanţă şi separare a Sistemului de Iluminat Public, mentenanţă şi construcţie de canalizaţii pentru reţelele de transmitere de informaţii şi de reţele de fibre optice municipale şi servicii energetice pe raza municipiului Târgu-Mureş”. Conform portalului licitatiapublica.ro, la licitaţie au participat trei oferte, iar “prevederile articolelor 29, alineat 2, indice 1 din OUG 34/2006 actualizată, nu sunt aplicabile, respectiv nu sunt lucrări diverse şi neprevăzute”. Potrivit site-ului listafirme.ro, Insta Grup SRL Târgu-Mureş are ca obiect de activitate lucrări de instalaţii electrice, este controlată de Valentin Teofil şi Magdalena Mureşan şi a încheiat exerciţiul financiar 2012 astfel: afaceri de 15,99 milioane lei, profit de 3,57 milioane lei şi 67 de angajaţi. Zi de zi dixit.
nstalatia de nocturna care este montata pe stadionul TranSil, unde FCM Targu Mures disputa meciurile pe teren propriu, a costat circa de 600.000 de euro.
FCM Targu Mures va avea nocturna de 600.000 de euro! Primul stalp a fost instalat!
Fondurile au provenit de la o firma privata si sponsori, a declarat, joi, vicepresedintele Consiliului de Administratie al clubului Claudiu Maior.
Instalatia de nocturna a fost primita si depozitata, in urma cu cateva zile, in zona stadionului TranSil, unde FCM Targu Mures disputa meciurile pe teren propriu, iar joi au fost ridicati primii doi stalpi ai acesteia. http://www.sport.ro/liga-1/fcm-targu-mures-va-avea-nocturna-de-600-000-de-euro-primul-stalp-a-fost-instalat.html
Afacerea nocturnă din banii târgumureșenilor sau cum fiecare târgumureșean a rămas fără un euro din buget pe afacerea dedicată pe familionul ilegalului ca viceprimar Maior:
Numar anunt de participare: 120124 / 28.04.2011
Denumire contract: Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
Stare procedura: In desfasurare
Sectiunea I: AUTORITATEA CONTRACTANTA
I.1) Denumirea, adresa si punct(e) de contact:Primaria Municipiului Tirgu-MuresAdresa postala: Piata Victoriei nr.3 , Localitatea: Targu Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Punct(e) de contact: Maria-Magdalena Grama , Tel. 0265-268330 , Email: licitatie@tirgumures.ro , Fax: 0365-801856 , Adresa internet (URL): www.tirgumures.ro , Adresa profilului cumparatorului: www.e-licitatie.ro
I.2) Tipul autoritatii contractante si activitatea principala (activitatile principale)
Autoritate regionala sau localaActivitate (activitati)
- Servicii generale ale administratiilor publice
Sectiunea II: OBIECTUL CONTRACTULUI
II.1) Descriere
II.1.1) Denumirea data contractului de autoritatea contractanta
Furnizare echipamente pt instalatie de iluminat nocturn teren de sport str Insulei din Mun Tg Mures
II.1.2) Tipul contractului si locul de executare a lucrarilor, de furnizare a produselor sau de prestare a serviciilorFurnizare
Cumparare
Locul principal de livrare: str. Caminului nr. 35 din Municipiul Tirgu Mures  – ceea ce apare ca fiind sediul INSTA GRUP,
Insta Grup, o altă firmă cu abonament la porcii portocalii. Ăștia au tăiat fără calificare copacii din Târgu-Mureș și au adus instalație de nocturnă cadou, de 200.000 de euro, pentru clubul mă-sii lui Maior. Cel puțin 200.000 de euro făcuți praf din bugetul local de porcii lui Florea, plus sute de mii de euro din alte lucrări.

 Contract nr: 282 Denumirea: Furnizare si executie a lucrarilor de instalare a unui nr. de max. 2.000 de centrale

V.1) Data atribuirii contractului 10/7/2010

V.2) Numarul de oferte primite 1

V.3) Numele si adresa operatorului economic caruia i-a fost atribuit contractul

SC LASPROM SRL ( LIDER AL ASOCIERII DINTRE SC LASPROM SRL SI SC LOIAL IMPEX SRL)

Adresa postala: str. Cuza Voda nr. 35 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540027 , Romania , Tel. 0265-264436 , Fax: 0265-264436

V.4) Informatii privind valoarea contractului
Estimarea initiala a valorii contractului
Valoarea: 20626410.00 Moneda: RON Fara TVA
Valoarea totala finala a contractului
Valoarea: 18143462.00 Moneda: RON Fara TVA
V.5) Contractul ar putea fi subcontractat
Nu
SECTIUNEA VI: INFORMATII SUPLIMENTARE

VI.1) Contractul de fata este legat de un proiect/program finantat din fonduri comunitare

Nu

VI.2) Alte informatii

Documentatia de atribuire este atasata anuntului de participare.

VI.3) Cai de atac

VI.3.1) Organismul competent pentru caile de atac

Organismul competent pentru procedurile de mediere

Curtea de Apel Tirgu-Mures

Adresa postala: str.Justitiei nr.1 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540069 , Romania , Tel. 0265-263694 , Email: catgmures@just.ro , Fax: 0265-269199

VI.3.2) Utilizarea cailor de atac

Precizari privind termenul (termenele) de exercitare a cailor de atac

VI.3.3) Serviciul de la care se pot obtine informatii privind utilizarea cailor de atac

Serviciul Juridic si Contencios Administrativ

Adresa postala: P-ta Victoriei nr. 3 , Localitatea: Tirgu-Mures , Cod postal: 540026 , Romania , Tel. 0265-268330 , Fax: 0265- 260.813

În aceste zile, pe raza municipiului Tîrgu Mureş se execută o serie de lucrări tehnice. Acestea constau, între altele, în montarea unor stâlpi de iluminat (Bulevardul Pandurilor), refacerea pavajelor (în cartierul Aleea Carpaţi), lucrări de înlocuire a conductei de gaz (strada 8 Martie). De asemenea, se execută lucrări de instalare a staţiei de pompare pe strada Eden, respectiv de prelungire a străzii Burebista din cartierul Unirii. „Atragem atenţia celor interesaţi că unele dintre aceste lucrări se desfăşoară şi la solicitarea unor agenţi economici de utilităţi – vezi cazul conductei de gaz de pe strada 8 martie – unde primăria nu poate interveni încă până la terminarea acestor lucrări. În rest, răspundem solicitărilor venite din partea cetăţenilor şi cărora încercăm, ca de fiecare dată, să le răspundem cu promptitudine", a declarat Claudiu Maior, consilierul primarului. Menţionăm că lucrările mai sus amintite sunt executate de către Astor Com, Izorep, LasProm şi Insta Grup.

Serviciul relaţii publice interne şi internaţionale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu