marți, 4 aprilie 2017

Bandiții români ai lui Florea nu au jenă, bani noi pentru Manoilă, prestatorul de filmări clipuri în campania penalului jegos din executivul primăriei hoția târgumureșeanăBandiții români ai lui Florea nu au jenă, bani noi pentru Manoilă, prestatorul de filmări clipuri în campania penalului jegos din executivul primăriei hoția târgumureșeană
Cum Mașca a obținut răspunsul, nu e surpriză, cine se mânjește cu banditul din executivul primăriei primește bani publici până crapă! Valabil și la borfașii din presă cu consiliere sectant împuțit, cu organizare festivaluri de gătit, târguri de lactate sau de nunți, cu supt ceva pentru diplome, invitații la mese, publicări în colecții ale orașelor sau ziare ale primăriei, valabil și la borfașii  și rudele idioate angajate și angajați în primărie pe motiv frică de DNA și PNA, în birouri de presă fictive sau nu, valabil și la borfașii care emit TV de pe domeniul public, valabil și la angajatorii de sereiști sub acoperire în presă locală sau nu, valabil și la hoții români care copiază comunicatele agramate ale imbecilului bilingv, publicate pe facebookul retardatului sectant al lui Florea! Doar DNA nu vrea să primdă banditul din primărie cu zeci de mii de ziasre în campania lui, cărate cu mașinile primăriei, pentru că porcul român e cel mai mare mafiot al hoției târgumureșene din ultimii 17 ani!

DNA Târgu-Mureș, posibilă decontare a clipului electoral pentru Florea din banii publici!DNA Târgu-Mureș, posibilă decontare a clipului electoral pentru Florea din banii publici!
Până la sesizare oficială, DNA Târgu-Mureș, a cheltuit banditul din bani publici clipul lui electoral? Cum BCD Video Sound umflă banii de la Florea de cel puțin 5 ani și cum Manoilă e de-al casei, a făcut acesta clip electoral din banii publici, cu decontare pe Zilele târgumureșene?! Și, ce surpriză, firma individului chiar asta prestează pentru primăria lui Florea, clipuri!
Ora 10.00-16.00 - Prezentare ”Zile și Nopți Tîrgumureșene în 10 minute” Ed. I - Concurs de filme de scurt metraj de amator - Locul: Cinema Arta - Organizatori: Primăria Municipiului Tîrgu Mureș în colaborare cu Asociația Culturală SIMFEST și SC BCD Video Sound SRL
Primăriei lui Florea îi arde de clipuri de 60 de secunde. E cumva an electoral?!
O firmă abonată la afaceri cu bani publici prin sprijinul Primăriei Târgu-Mureș este foarte încântată de afacerea următoare, de an electoral și de criză. Verifică cineva toate afacerile cu bani publici din primărie, pentru a nu ne mai trezi cu propagandă electorală pe bani publici pe monitor și birou de presă al primăriei, pe afișajele de pe domeniul public, malluri, vitrinele inșilor care mai au câte o autorizație de obținut. prin scrisorile trimise târgumureșenilor prin poșta prietenului Crișan, prin casete pe bani publici care ajung la televiziunea de partid și verifică cineva ce cumpără băieții deștepți din primărie în an electoral pe Siletina lui Maior – Transporturi terestre ocazionale ale primăriei, care ne costă cam 100.000 de euro per licitație?
Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823
Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures
Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856
Ofertant: BCD VIDEO SOUND S.R.L.
Cod de identificare fiscala: RO 15349514
Adresa: STR. CRINULUI , NR. 10, Santana de Mures
Telefon: +40 745053999
Fax:
Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: servicii conceptie si productie spot audio video 60 secunde
CPV: 92111200-4 -
Productie de filme si de casete video publicitare, de propaganda si de informare (Rev.2)
Unitate de masura: bucata
Data publicare: 04.04.2012 17:59
Descriere:
Dotari tehnice:
Camera video digitala SONY HD - HDR FX1E
Statie grafica prelucrari audio-video : INTEL I7, 8Gb RAM, 2TB HDD, Windows 7, Adobe creative suite 4 Production premium.
Pentru arhivare SONY RDR AT 100 dvd-hdd recorder (2 buc.), HDD-DV recorder JVC SR-DVM700.
Termenul de executie si livrare a spoturilor audio video este de minim 12 ore.
Detaliu achizitie
Denumire: [DA2810897]
conceptie, productie si montaj imagini digitale pentru spoturi audio video
Cantitate: 1.00
(bucata)
Data initiere: 06.04.2012 09:31
Data limita etapa: 11.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 1,200 RON
(274.41 EUR)
Descriere:
conceptie, productie si montaj imagini digitale pentru spoturi audio video
Dotari tehnice:
Camera video digitala SONY HD - HDR FX1E
Statie grafica prelucrari audio-video : INTEL I7, 8Gb RAM, 2TB HDD, Windows 7, Adobe creative suite 4 Production premium.
Pentru arhivare SONY RDR AT 100 dvd-hdd recorder (2 buc.), HDD-DV recorder JVC SR-DVM700.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu