joi, 27 aprilie 2017

Rahatul cu chipiu din poliția locală târgumureșeană nu mai muncește până la Zilele târgumureșeneRahatul cu chipiu din poliția locală târgumureșeană nu mai muncește până la Zilele târgumureșene
Am mai scris și o repet, atunci când prostălăii cu 12 clase nu sunt trimiși să facă bani de paști, în celebrele acțiuni sau să clameze tensiuni etnice în CA ale liceelor, în campanii electorale ale borfașului din executiv, după modelul livrat de electricianul-colonel via SRI Maramureș de la butoane, jegurile sunt... inutile. Ca și atunci când nu blochează stradă cu sens unic pentru ca banditul alcoolist în uniformă și retardatul sectant al lui Florea să bea în mijlocul străzii. Gunoaiele astea se fac că nu văd parcările ilegale în mijlocul trotuarului, dar porcii cereau să lucreze și noaptea, pentru a  vă ridica mașinile parcate ilegale, în folosul jegului român cu firmă agreată de bețivani.

P.S. Imagini de pe strada Revoluției, acolo unde bandiții lui Florea vor să distrugă lucrarea din bani europeni (stradă plus trotuare) pentru a da cătanelor abonate la porcul român din PNL și primărie 800.000 de euro pentru proiectări și asfaltări pe firme de hoți români, din care un sfert cheltuieli neprevăzute, adică bani luați înainte de borfașii români pentru orice mai imaginează nebunul (atac vandali, UDMR vinde Ardealul ș.a.m.d.). Cu indicatoare pe maghiarul Kiss, de 5000 de euro! Pentru că vot necesar și de la UDMR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu