miercuri, 29 noiembrie 2017

Alt întreținut din banii târgumureșenilor intră în insolvență



Alt întreținut din banii târgumureșenilor intră în insolvență
Sportul de partid și interese politice își arată fața hâdă și la baschet, nu doar la fotbalul pe sectă și partid românesc. DNA. ceva deranj la toți întreținuții din banii târgumureșenilor și la țoalele din banii publici Joma?!
Ardealnews zicere:
Foştii jucători ai echipei BC Mures, Daniel Popescu, respectiv Dragoş Andrei au cerut intrarea societatii în isolvenţă, astfel clubul este în imposibilitatea de a se deplasa la Timişoara în vederea meciului cu Timba.

Tribunalul specializat Tg-Mureş a hotărât pe data de 28 noiembrie: „Admite cererile promovate de creditorii Popescu Daniel- Ionuţ(d.p.) şi Andrei Gragoş Mihai(d.p.) cerere având ca obiect deschiderea procedurii insolvenţei faţă de debitoarea Clubul de Baschet BC Mureş reprezentat prin preşedinte Lungu Cornel cu sediul în Tg. Mureş Sala Sporturilor Tg. Mureş, Parcul Sportiv Municipal nr. 1. Constată că debitoarea este în stare de insolventa.”

Întrunit de urgenţă, conducerea clubului BC Mures a hotărât că va face apel împotriva acestei hotărâri, dar până la soluţionare, clubul se află în imposibilitatea de a face plăţi.

Din aceasta cauza clubul BC Mureş a cerut amânarea partidei de la Timişioara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.