joi, 30 noiembrie 2017

Gașca în uniformă cu cadouri/protecție de la primăria Târgu-Mureș se face că nu vede ilegalitățileGașca în uniformă cu cadouri/protecție de la primăria Târgu-Mureș se face că nu vede ilegalitățile
Penalii din primăria Târgu-Mureș și-au asigurat protecția unor vinituri în uniformă care își vând sufletul, prin excursii folclorice, tabere de pictură, sport sindicalist, reparații mașini, adică bani publici pentru ca penalii să controleze poliția locală și poliția poliție târgumureșeană. DNA, atenție la multe zeci de  mii de euro cadou/protecție, atenție la campaniile electorale ale penalilor cu amatorii de grade și manipulări securiste, atenție la așa-zisul sport sindicalist și la (h)artiștii în uniformă cu… penel, la fel și la excursiile după vin și la folosirea mașinilor instituției în afara programului și în concedii, ca diverși aiuriți să nu confunde instituții pe bani publici cu vreo sectă sau cu un matriarhat bolnav. Pentru că…protecție! Etnică, de la penalii români. 
 P.S. Dacă polițiile târgumureșene primesc bani publici de la penalii români, cei care parchează aiurea ar trebuie să plătească taxe de protecție?! Sau e vorba doar de nesimțirea găștii în uniformă care lipește doar autocolante în campania penalilor români, asigură paza mașinilor ălora în fața primăriei și la parcarea ca un bou, pe trecerea de pietoni, care ia dosare la comandă și muncește doar la evenimentele etnice atât de iubite de gașca în uniformă cu sau fără pregătirea sereistă necesară; 15 martie, marșul secuilor, 20 martie ș.a.m.d.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu