marți, 7 noiembrie 2017

ANI muncește la Târgu-Mureș. Sau se face, numai ea știe! DNA, te bagi?!



ANI muncește la Târgu-Mureș. Sau se face, numai ea știe! DNA, te bagi?!

Foarte interesant cum ANI nu are pic de problemă la niște băieți în uniforme din Târgu-Mureș. Dacă te cheamă Vali Bretfelean și scrii că ai norma de hrană 110 milioane de lei vechi pe an în declarația ta de avere poți să fii pensionar, șef poliția locală controlată de penalii PNL și șef de Vulturi albaștri cu bani de la penal, pentru tabere de pictură (15.000 lei) pe an. Dacă te cheamă Ciprian Istrate și ești jandarm și prestator popular și îți tragi asociație culturală, pentru banii de la primării PNL/PNL și altele, nu e bai de la ANI. Iar dacă ești condamnat de tribunalul militar cu interdicția de a fi ales și te cheamă Dumi Pavel nu ai probleme cu ANI! Bine, măcar, că condamnarea de la tribunalul militar l-a zburat de la șefia poliției locale, la care a ajuns după ce a înlocuit la administrația piețelor pe condamnatul Filimon, alt pedelist/penelist de…omenie penală în uniformă! Oare DNA Târgu-Mureș ar găsi ceva mirositor la cei 3 și la primăriile care îi țin în brațe?! Apropo, ANI, ai încurcat borcanele, insul e în CL, adică a fost... ales, ceea ce nu se pupă cu sentința tribunalului militar!

Prin decizia penală 29/22.04.2016, Curtea Militară de Apel București a hotărât următoarele:
 Condamnă pe inculpații DUMITRU PAVEL, fost inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita și TOMPEA DANIEL, ofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 3 ani, de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public pentru săvârșirea infracțiunilor de: favorizare a infractorului, fals intelectual și uz de fals.
 Obligă la plata cheltuielilor judiciare către stat astfel: - plt.adj. Ioniță Liviu în solidar cu partea responsabilă civilmente Inspectoratul Județean de Jandarmi Harghita suma de 4000 lei: - locotenent colonel Pop Răzbuc Ioan suma de 4000 lei; - colonel (r) Dumitru Pavel suma de 4000 lei; - maior Tompea Daniel suma de 4000 lei.

Tabără națională de pictură, organizată de Asociația Vulturul albastru și Primăria Târgu-Mureș, afacere prinsă vineri, 16 mai, în programul Zilelor târgumureșene.
 Dacă căutați o asemenea organizație pe internet s-ar putea să aveți surpriza să nu o găsiți și să găsiți, în schimb, asociația sportivă Vulturul albastru! Cum aia e organizație sportivă și fără legătură cu pictura, poate aflați de la bandiții din Primăria Târgu-Mureș pe ce dau prostovanii banii publici! Dacă căutați numărul de telefon prezentat pe net veți avea surpriza ca numărul să fie de la Poliția comunitară! Așadar, bandiții din Primăria Târgu-Mureș care au avut candidat cu campanie electorală pe autocolantele lipite de bandiți din Poliția locală de sub conducerea sereistului dat afară din SRI, Bretfelean, dau, pentru bune merite ceva sponsorizare și sprijin de la primărie! A ce pute, gangsteri din primărie? S-a plictisit Bretfelean să îl plimbați în delegații…folclorice în Grecia, pe banii primăriei?!
P.S. Pentru amatorii de sereiști sub acoperire, foști sau actuali și alți inși de uniformă mai puteți căuta și alte zburătoare prin titlurile unor organizații sau chiar stele, dovadă că inșii din servicii, poliție și armată tind mereu spre bolta cerească!
http://www.abonati.me/2261510/POLITIA-COMUNITARA-TARGU-MURES
nformatii Generale ASOCIATIA SPORTIVA "VULTURUL ALBASTRU" TIRGU MURES
Inapoi la Catalogul Firmelor
Adresa:
    Gheorghe Doja 9
Localitate:
    Tîrgu Mureş
Judet:
    MUREŞ
Telefon:
    0265250760
Fax:
    
Cod Unic de Identificare:
    29070861
Nr. Registrul Comertului:
    -/-/-
Stare societate :
    INREGISTRAT din data 06 September 2011
Atentie
    Bilant nepublicat pe anul .
Url:
    http://www.vrajitorul.eu/firma/29070861/asociatia-sportiva-vulturul-albastru-tirgu-mures
 http://www.jandarmeriamobilamures.ro/interes/Declaratii%20interese%202015/Istrate%20Ciprian.pdf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.