marți, 21 noiembrie 2017

Atenție, DNA Târgu-Mureș, la Târgu-Mureș taxa de habitat e pentru momelile Coral pentru care s-au făcut perchezițiile după mite în Primăria Târgu-Mureș. La Focșani e pentru altceva, semn că Coral nu e cu mită și acolo!



Atenție, DNA Târgu-Mureș, la Târgu-Mureș taxa de habitat e pentru momelile Coral pentru care s-au făcut perchezițiile după mite în Primăria Târgu-Mureș. La Focșani e pentru altceva, semn că Coral nu e cu mită și acolo!
http://www.hotnews.ro/stiri-administratie_locala-22123274-primarul-orasului-focsani-cristi-valentin-misaila-vrea-introduca-taxa-habitat-pentru-orasul-focsani.htm

"Taxa  pentru  habitat  se  institute  si    se  plateste, pentru curatenia  pe  drumurile  si  locurile publice, pentru intretinerea sistemului de iluminat public precum si pentru activitatea de deszapezire  a domeniului public  pe raza municipiului Focsani. Pentru anul 2018 taxa de habitat se datoreaza incepand cu data la care intra in vigoare prezenta hotarare iar beneficiarii  serviciilor  de  habitat  se  vor  prezenta  la  Serviciul  de  Impozite si Taxe Locale al municipiului Focsani in vederea depunerii declaratiei model in termen de 60 de zile de la intrarea in vigoare a prezentei hotarari", se arata in proiectul de hotarare.
Pentru DNA, gratis și aici: Coral e abonata primarilor PDL, mitele s-au dus acolo. S-au făcut percheziții în Primăria PDL/PNL Târgu-Mureș după mite, banii pentru Coral au ajuns prin ședințele conduse de Maior, taxa de așa-zis habitat e o minciună prin definiție și trebuie încasată în cont special, fiind taxă specială, urmăriți banii și rezolvați dosarul acela cu mita în primărie la români și maghiari.
Remember:
Atenție, DNA Târgu-Mureș, taxa de habitat, a.k.a. banii pentru Coral, 13 lei per familie târgumureșeană. Cum a rămas cu mita Coral luată în primăria Târgu-Mureș de care spune EVZ și pentru care s-au făcut percheziții la ăia?!

Poate nu se înțelege, Coral Impex e firmă cu mită la primarii PDL, zice DNA. Tot DNA, citat de EVZ, scrie că mita la Târgu-Mureș a fost luată de cuplul Kagan-Maior. Trimiși în judecată nu sunt, dosarul mitelor Coral ar fi la Cluj-Napoca, zice o sursă DNA Târgu-Mureș. Cert e că Maior a condus două ședințe cu pomeni pentru Coral, acela e dat de EVZ că a luat mita, nici o dezmințire, nici un șantaj la poliția cu bani de reparații mașini din banii publici, nici o condamnare. Ușor de găsit banii respectivi pentru că cadoul pentru Coral se numește taxă de…habitat și trebuie încasată  în cont diferit, fiind taxă specială! Plus, verifică dacă vreun nebun nu a trimis plicurile prin cătana lui de la publicitate, că tot e întreținutul lui Florea adorat în primărie și ținut la sufletul viperelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.