marți, 7 noiembrie 2017

Ardealnews.ro scrie de demontarea ornamentelor de Crăciun. În noiembrie! Sau cum milionul de euro e topit de penalii români din Primăria Târgu-Mureș!

Ardealnews.ro scrie de demontarea ornamentelor de Crăciun. În noiembrie! Sau cum milionul de euro e topit de penalii români din Primăria Târgu-Mureș!
Foarte bună campania celor de la Ardeal.news.ro, dar cum sunt mai în temă îi invit să scrie de contractele respective, care prevăd închiriere, montare și demontare. Un milion de euro aruncat pe mizeriile astea sinistre, atenție, DNA Târgu-Mureș, la penalii români din Primăria hoției târgumureșene!


Peste un milion de euro pe firmă abonată la penal!
https://ardealnews.ro/2017/11/07/am-invins-primaria-a-cedat-solicitarilor-noastre/



Cand putini se mai asteptau si nimeni nu-si mai dorea…

Din pacate, facem haz de necaz si va prezentam imagini cu ultima nazbatie marca primaria Tirgu Mures, mai bine zis cu noua bataie de joc pe bani publici.

Dupa ce am publicat in decursul anului mai multe materiale in care atrageam atentia asupra faptului ca suntem probabil singurul oras din lume impodobit in plina vara cu ornamente de Craciun, iata ca „responsabilii” din primaria Tirgu Mures iau atitudine (cand nu mai e cazul) si incep sa adune ornamentele.

Acum, nu stim sa va spunem daca sunt retarzi sau pur si simplu isi bat joc de taxele platite de targumureseni. Cum s-a mai intamplat in multe cazuri sa isi bata joc, tindem sa credem ca sunt retarzi!

Au ras toata vara de noi si putinii turisti pe care-i avem, cand vedeau orasul pregatit de Craciun. Ba mai mult, au fost cativa „fericiti” care le-au prins de cateva ori si pornite, desi afara dogorea soarele. Singura explicatie plauzibila oarecum era ca economisim banii necesari pentru inlaturarea ornamentelor si doar le bagam in priza de sarbatori.

Se pare ca nu a fost asa si iata ca inainte cu doar cateva saptamani de momentul aprinderii lor, se apuca sa le dea jos. Credeti ca nu vor pune altele, pe alti bani din bugetul orasului?

Nu ne ramane decat sa speram ca nu vor avea timpul necesar pentru inlaturarea tuturor ornamentelor, astfel se vor economisi ceva banuti. Desi acesti nemernici sunt in stare sa puna altele noi peste cele vechi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.