marți, 21 noiembrie 2017

Bună treabă, Transport local, asociază-te cu escrocul cu cartel taxi! Subvențiile pentru 40.000 de inși, miza asocierii la privat!



Bună treabă, Transport local, asociază-te cu escrocul cu cartel taxi! Subvențiile pentru 40.000 de inși, miza asocierii la privat!
Consiliul concurenței a prins cartelul
taxi 1,5 km și Siletina și-a luat amenda de vreo 180.000 de euro. În atenția, DNA Târgu-Mureș, jumătate din amendă a fost plătită ilegal de Transport local, căutați escrocul și la plata luată exclusiv pe Siletina, nu pe asociere! Vreo 80.000 de euro paguba la firma orașului, în contul unui privat nenorocit!
Cartelul nenorocit Siletina aici: http://www.consiliulconcurentei.ro/uploads/docs/items/bucket8/id8961/10_decizia_96_publicare_site.pdf
Și consecința că un retardat plătește amenda din banii publici. Și ăstia sunt încă în libertate!





Pentru că UDMR e PDL/PNL secția maghiară și pentru că mafia etnică românească a ras tot, nu șochează nimic. Atenție, DNA și Curtea de conturi la cartelul  al retardatului, amenzi doar pe Siletina 180.000 de euro amendă, atenție la transporturile terestre ale primăriei, pe siletina, peste 100.000 de euro cadou de la porcul lui de partid, atenție la cei 40.000 de inși cărați subvenționați cu autobuze (pensionari, elevi, studenți, urmași ai urmașilor a ce vrea retardatul) și legăturile borfașilor trimiși în judecată sau prinși de ANI sau Curtea de conturi.  Atenție la galeria cărată gratis, la pensionarii …vienezi, la mitingurile porcilor PDL și PNL din primărie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.