duminică, 15 septembrie 2019

Ceva deranj, DNA și Curtea de conturi la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș cu cadouri pentru unii maghiari?!


Ceva deranj, DNA și Curtea de conturi la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș cu cadouri pentru unii maghiari?!
Votul costă, asta o știm, de asta apar busturi, statui, festivaluri și peninsule, rockuri și DJ, actori abonați, reparații și îngrijiri spații verzi, publicitate, pază școli, extinderi clinici și spitale și orice consideră Florea că e necesar de dat maghiarimii, ca inițiator de proiecte HCL pentru UDMR-slugă. Adică nu când nu votează retardatul sau mega-rahatul cumega-calculator.
P.S. Mașca nu dă banii publici cadou pentru poliții, așa că nu se poate folosi de ăia ca să sperie pe cine nu pupincurește. Ghiciți cine o face și de ce se plătește din bugetul local până și trasul apei după munca... de tron de polițist și luxul auto al dosului de produs SRI. Mestre Tolontan, încă nimic?! Nu de alta, dar erai siderat că băieții ăștia nu au sponsorizări de la firme private, ci pomeni din bugetul local, după ce inculpații au dat nas în nas cu DNA și cu mai multe dosare de corupție datorate unor neterminați!
FB Dan Mașca zicere:
Sebestyén Aba este actor și regizor la compania de atat a “nationalului” tîrgumureșean. În vacanță, avînd salariul de la stat asigurat, aplicînd pentru fonduri publice, mai ales la Budapesta in ultima vreme, mai face un ban cu ong ul lui privat.
Anul trecut a avut venituri de 270000 lei cu zero angajati.

Săptămîna viitoare are premiera unui spectacol jucat in Cetatea Medievala.
El anunta ca are sediul acolo. Dupa cum se poate vedea pe websiteul ministerului de finante, sediul nu este in Cetatea Medievala, deoarece niciun ong nu poate avea sediul acolo dupa renovarea cetatii din fonduri europene si impozitele locale platite de cetatenii din Romania.

Daca ABA nu plateste 35 lei per zi pentru folosirea bastionului, atunci foloseste ilegal spatiu, iar gasca vesela din primarie poate fi acuzata de evaziune fiscala, deoarece nu a realizat veniturile corespunzatoare si se poate crede ca are parte de alte foloase. Desigur, cumparea de imagine pe bani publici nu se pune.

Această aiureală de teatru de stat, cu angajati full time le perioada nedeterminată, iar dupa aceea cu ong “privat” finantat la greu din bani publici, iar in acest fel se da teatru “independent” distruge orice șansă de a construi alternative.
Asta combinat cu acordarea de bani publici prin incredintare directa unora, alte favoruri de genul spatiul public folsosit fara sa plateasca taxa, iar gazul, curentul plus alte utilitati sun acoperite pentru unii din banii altora, face ca piata culturala locala tirgumureseana, sa nu aiba parte de nimic inovator, ci tot de aceeasi de la stat.

Lipsa minimei etici, las că merge și așa, faptul ca este mai ușor sa fii culduș și după aceea să nu critici deloc, doar esti parte din sistemul lor, public, distruge foarte mult.

Chiar mă întrebam de ce nu au mai aparut in ultimii ani nicio companie de teatru privata in zona maghiarimii si românimii, doar avem Universitate de Teatru, liceu cu ceva specializare teatru la un moment dat, doar nu toti pot fi angajati la stat. Sau toti pot fi angajati la stat intr-o forma sau alta?!?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.