sâmbătă, 28 septembrie 2019

Holograf, fără număr de la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș


Holograf, fără număr de la inculpații români din Primăria Târgu-Mureș
Poate aflăm cândva de la DNA care e motivul pentru care inculpații livrează anual vreo două tranșe de mii de euro Holografilor. Mizeria de imn ASA nu se pune, ăla a fost vreun cadou pentru vreun retardat.

P.S. Găinarii români au scris pro-bono de parcă elevii ăia primeau vreodată bani! Coloana din stânga e cu copii obligați să presteze prin școală, palat al copiilor, inspectorate si sunt câțiva maturi beneficiari obișnuiți de bani publici care să accepte să nu primească un leu pentru 3-4 piese cântate. Deh, nu sunt toți cu asociații familiale sau/și grade, să poată cere bani la inculpați, nu?! 
P.S. 2. Care din ăia pro-bono au cântat la revelionul hoților, numit al poliției locale, cu 33 de mii de lei furați din bugetul local pentru chermeză la subordonații sereiștilor?! Noroc că au recuperat banii cei de la Curtea de conturi, fapt care i-a făcut negri pe meseriașii cu 12 clase. 
Remember, fără număr de la inculpații români:

miercuri, 24 octombrie 2018


Nu scăpăm de abonata Holograf nici de Zi națională! Târgumureșenisme etnice, cu abonament!


Nu scăpăm de abonata Holograf nici de Zi națională! Târgumureșenisme etnice, cu abonament!
Afacerile cu dedicații ale găștii inculpaților din primăria Târgu-Mureș nu sunt de zi, de ieri. Dragostea ăstora pentru Holograf e tot de atunci. Nici o masă fără pește, nici un an fără 1-2 concerte pe banii publici. Iar imnul jegului ASA e decontat, probabil, tot de acolo, doar nu o face H. ceva gratis, din dragoste pentru românii azi inculpați. De urmărit cine sunt și impresarii Holografilor și dacă ăștia simt ceva nevoi ca să întoarcă banii în primărie, așa cum fac firme abonate și cercetate penal, unele pentru mită - cum e Coral Impex - și care simt nevoia stringentă să dea o parte din bani primăriei inșilor cu dedicație, pe motiv de...sponsorizare Zile târgumureșene, fotbaluri, Iglesiași ș.a.m.d., cum face orice capitalist responsabil care primește afacerile dedicate sau cu participare aproape zero la licitații sau cu prețul visat fiind și cel corect.
MSNEWS zicere:
De la ora 20.30, pe scenă urcă Holograf, concertul acestora, care va dura cel puțin 50 de minute, urmând să fie plătit cu 53.395,3 lei (echivalentul a aproximativ 11.500 de euro). Pe lângă plata artiștilor, Primăria va plăti din bugetul public firmei Holograf Production și cazarea (8 camere single și două double) și masa a 12 persoane în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.
Completați voi 2016, 2017, 2018, cu mențiunea că 2018 are deja 3 concerte de la ăia!
Din trecut: 2010 Martisor oferit de Primaria Targu-Mures tuturor doamnelor si domnisoarelor din Mures. Invitati speciali la spectacolul de azi de la ora 18.00 vor fi Holograf, Monica Anghel si cunoscutul solist maghiar Demjen Ferencz
Octombrie 2010: Sarbatoarea vinului si a artei mestesugaresti continua astazi cu un program artistic mai special. Pe langa jocuri si cantece traditionale, pe scena din Cetatea Targu Mures, ca concerta in aceasta seara  formatia Holograf, de la ora 20,00.
Martie 2012
Zilel târgumureșene 2012: Holograf, Cargo, Voltaj, Zanzibar, Fly Project, Edda și multe alte nume importante ale muzicii românești sau maghiare, vor urca pe scena de la Cetatea Medievală, începând de joi și până duminică.
Zile târgumureșene 2013: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Pepe, Iris, Holograf și Fly Project vor concerta la Târgu Mureș în cadrul celei de-a XVII-a ediții a 'Zilelor târgumureșene', care se desfășoară începând de luni până duminică.
1 decembrie 2013
Zile 2014: Smiley, Zdob şi Zdub, Holograf, Cristi Minculescu şi Connect R sunt numele „grele” care vor concerta în Târgu Mureş în această perioadă.
Toamna 2014 : Primăria Tîrgu Mureș organizează cel mai mare eveniment al toamnei, în perioada 4 – 11 octombrie, ”Simfonii de toamnă – Zilele culturale târgumureşene”. Vor susține recitaluri : Direcţia 5, Magna cum Laude din Ungaria, Alex Velea, Leo Iorga, Pasărea Rock, P Mobil și Brodi Janos din Ungaria, Voltaj și Holograf, alăt
Zilele târgumureșene 2015.
8 martie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.