luni, 16 septembrie 2019

Dacă tot sunt de furat banii târgumureșenilor


Dacă tot sunt de furat banii târgumureșenilor
Pentru că ăștia nu zic nimic și votează în demența pur etnică în orașul potlogăriilor pur românești, nici o surpriză, parcare de mașini și de biciclete în buza scărilor și pe partea destinată pietonilor. Să ghicim, furt românesc pentru rupții în fund români, unul cu gunoiul metalic, altul cu liniuțe cu vopsea, pont gratis DNA. Pentru că parcarea pe marginea drumului contra unei sume de neam prost nu mai ține la întreținutul etnic!
P.S. Gunoiul ăla se numește centru cultural, după românașii și-au menținut posturile de la alte partide în slujba găinarului, desființând casa tineretului și reînființând-o ca un Serviciu de alimentație publică și de cazare a primăriei! Jeg românesc de calitate, oamenii melci ai PSD sau cum?!
P.S. Poliții mânjite cu bani publici de inculpații din primărie, cum sună trecerea de pietoni care duce în zid, exact acolo? Aplaudați, neuron cu chipiu? Mai puneți de  o excursie, tabără, concediu cu mașina de serviciu sau o diaree bună, dacă tot vă plătim din bugetul local apa și canalul?!
P.S. Fără bonuri fiscale, de alimentat la suprapreț pensionari și alte specii, în condițiile în care nu există cantină legală în Târgu-Mureș, de stat, cum zice Ministerul muncii! Asta înseamnă să fii borfaș, ca să te voteze pensionarii controlați știți voi de cine și cu ce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.