miercuri, 11 septembrie 2019

Să ghicim, banii dați din bugetul local pentru poliția cu 12 clase și poliția adevărată nu sunt de pomană?

Să ghicim, banii dați din bugetul local pentru poliția cu 12 clase și poliția adevărată nu sunt de pomană?
O păsărică ne-a șoptit că e durere mare la poliție locală și controlată de n băieți cu ochi albaștri care pun patria a priori, pe motiv că pomana în mâncare a fost ilegală și Curtea de conturi a constatat furtul. Vreo 30.000 de lei revelionul poliției locale, din dorința de protecție a inculpaților români și a intereselor etnice ordinare și de servicii. Jeg obișnuit la Târgu-Mureșul în care bandiții români inventează conflicte cu UDMR, inventează atacuri ale vandalilor de inspirație sereistă/ securisto-electriciană în campania electorală a stăpânului de proști români și au alergie la limba maghiară și la maghiari, câtă vreme nu votează golănii cu calculatoare și nu votează vreun retardat român.
P.S.  DNA Târgu-Mureș, cu m a rămas cu protecție din bani publici a inculpaților români? Dar cu dosarul mită Coral la Mureș, de care scria EVZ?
Dan Mașca citire: Poveștile cetății tîrgului de pe Mureș

Polițiștii locali dirijează circulația în intersecția Papiu, aducă pe unde coboară domnul primar și la Cocoșul de Aur, pe unde vine Maior.
Aceștia sunt ,,acompaniați" inclusiv de conducerea poliției locale (persoana de pe trotuar, din spatele agentului de circulație e domnul Damaschin, iar la pe podul Mureș e însuși directorul poliției locale, d-ul Matiș), în condițiile în care, cei de la poliția rutieră din cadrul Poliției Municipiului, nu se implică în așa ceva.
Iar drept recompensă, vineri după masă, Maior i-a invitat pe toți polițiștii locali de la biroul rutier al poliției locale, vineri după masă, în cetate, la o chermeză.
Ori sunt bani, ori face Maior cinste, pentru azi, că e ziua lui.
Zic să îi dorim la mulți ani și normal ca au bani colectorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.