vineri, 27 septembrie 2019

S-a terminat cu escrocheria parcări după bunul plac al inculpaților și slugilor aferente? Rahat tipic pentru Târgu-Mureșul furat zilnic și etnic!

S-a terminat cu escrocheria parcări după bunul plac al inculpaților și slugilor aferente? Rahat tipic pentru Târgu-Mureșul furat zilnic și etnic!

Ședința ordinară a Consiliului Local Târgu Mureș din 26 octombrie 2019 a fost una cu mai puține puncte pe ordinea de zi decât de obicei. Unul dintre subiectele mai importante a fost cel privind modificarea Regulamentului Parcărilor (care va intra în vigoare din anul 2020), unde au trecut toate amendamentele POL, spre deosebire de acum câteva luni, când acestea au fost respinse. S-a mai demonstrat încă o dată că UDMR, PNL și PSD sunt mai mereu în urmă, dar, într-un târziu, ajung la vorba consilierilor POL. Iată câteva dintre noile prevederi, propuse de mine și aprobate:

    Nu vor mai beneficia de reduceri cu 50 % angajații primăriei și a altor instituții publice, medicii de familie, studenții, pensionarii, revoluționarii și posesorii de mașini hibrid. Se pune capăt astfel discriminării și creării a două timpuri de cetățeni în oraș: de rangul 1 și de rangul 2. Cea mai jenantă prevedere era aceea a reducerii cu 50 % pentru angajații Primăriei și a tuturor instituțiilor de stat, care crea o discriminare în funcție de tipul angajatorului. Parcările sunt un serviciu public, care trebuie să fie la fel pentru toată lumea. Vor beneficia de gratuitate doar persoanele cu handicap, respectiv veteranii de război, persoanele deportate, refugiate și deportate (beneficiari ai O.G. nr. 105/199).

    Hotelurile și băncile din Zona 0 vor putea rezerva doar un loc singur de parcare, pentru suma de 7.000/an de lei și nu pentru 750 de lei/an cât era până acum.

    Instituțiile publice nu vor mai beneficia gratuit de niciun loc de parcare, față de 5-10 locuri de parcare cât aveau dreptul până acum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.