duminică, 8 septembrie 2019

Cum se cheamă, DNA Târgu-Mureș când inculpații români nasc cadouri polițiilor din bugetul local și speranța de protecție?


Cum se cheamă, DNA Târgu-Mureș când inculpații români nasc cadouri polițiilor din bugetul local și speranța de protecție?!
Așteptăm lucrarea DNA Târgu-Mureș și contabilizăm ceea ce pute a protecție din partea poliției și a poliției locale. Deci, tabără de pictură, vulturul albastru al SRI-ului, 15.000 de lei din banii bugetului local, 20.000 de lei cupa poliției locale din banii fraierilor, câte 45.000 de lei pseudo asociație sindicală și sportivă, în două așa-zise sindicate sportive și prin primărie, 25900 așa-zise reparații mașini de poliție, cu conducerea poliției care te trimite la primărie ca să afli ce au reparat pentru beneficiari, cu speranța de protecție, câte 700 de litri lunar așa-zis sprijin pentru poliții cu minister de interne, excursii în delegații folclorice ale primăriei sau nu prea. Plătit apa și canal după cufureală de polițist, mâncat poliții locale și sereiști activi, retrași sau în așteptare, în revelioanele cadou de la cei care speră la protecție poliție reală și poliție cu 12 clase și SRI aferent. Peste 120.000 de lei sparți cu speranța de protecție pentru inculpații români din Primăria Târgu-Mureș și dovada că nevoia de protecție e reală banii s-au dat aproape complet după trimiteri în judecată, la fel și folosirea poliție pe dosare false de șantaj, pentru încercare de speriat martori DNA și șefi e partid, bloggeri sau jurnaliști în online. Cum se cheamă, minunea, DNA Târgu-Mureș și când  trimiteți în judecată slugii și inculpați, pentru recuperarea cadourilor nesimțite și etnice?! 
P.S. Pentru cei care nu știu, HCL-urile sunt născute de inculpat, care e consiliat de alt inculpat român și sunt votate de cei care speră pomeni prin primărie, adică autorizații, festivaluri, busturi, pază, reparații școlii, publicitate, clinici, ați înțeles. Iar bugetul local e făcut de subordonații inculpaților, deci scriu ăia ce trebuie ca să nu deranjeze și să facă mai mulți purici în primărie. Și nu mai spunem de judecători cu rude...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.