joi, 12 septembrie 2019

Peste 200.000 de lei moca de la stat pentru un loc de muncă!

Peste 200.000 de lei moca de la stat pentru un loc de muncă!
Doar în pseudo-capitalismul de inspirație comunistă. Iar despre ajutoarele de stat prin primăria Târgu-Mureș nu mai zicem nimic, poate bagă nasul DNA Târgu-Mureș la ce înseamnă pomană, loc de muncă la hoteluri și pentru alți abonați români și cum simt ăia nevoia să sponsorizeze primăria, anterior sau după primirea ajutoarelor!
P.S. Alți pseudo-capitaliști de Târgu-Mureș simt nevoia să întoarcă o parte din banii presupus curați și munciți la primărie, după pomeni pe firmele lor, pe motiv de sponsorizare festivaluri, concerte și alte lăbăreli. Cum se numește juridic asta, DNA?! Ce se mai știe de dosarul cu mitele Coral, Coralul fiind ținut în brațe de un anume inculpat la Târgu-Mureș și sponsor la Primăria Târgu-Mureș după primirea pomenilor? Atenție, DNA, taxa de habitat e botezată pomana pentru Coral și trebuie să se încaseze într-un cont separat, fiind taxă specială. Spor la săpat și făcut conexiuni!

”Schema de ajutor de stat, reglementată din anul 2014 și administrată de Ministerul Finanţelor Publice, vizează dezvoltarea regională prin stimularea investiţiilor cu impact semnificativ în economie, prin finanţarea activelor corporale şi necorporale ale unor proiecte de investiţii. Miercuri, 11 septembrie, au fost semnate șapte contracte de ajutor de stat (două dintre ele, referitoare la economia mureșeană vi le-am expus mai sus), valoarea totală a aacestora fiind de aproape 621 de milioane de lei, din care statul contribuie (prin ajutorul de stat) cu 194 de milioane de lei.

Conform Ministerului Finanțelor, cele şapte proiecte aprobate vor crea 778 noi locuri de muncă și vor contribui cu 211,54 milioane de lei la dezvoltarea regională, prin taxele şi impozitele suplimentare plătite.” Msnews zicere

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.