joi, 19 septembrie 2019

Șovini români, descreierați via servicii, tovarăși bolnavi de la propaganda comunistă și alte zdrențe etnice: UDMR Mureș mai mimează că o interesează primăria inculpaților români din Târgu-Mureș pentru șefia CJM

Șovini români, descreierați via servicii, tovarăși bolnavi de la propaganda comunistă și alte zdrențe etnice: UDMR Mureș mai mimează că o interesează primăria inculpaților români din Târgu-Mureș pentru șefia CJM!
Soluția e simplă, tu, UDMR, care ești rău că nu vrei să mai fii curva unui român, fâcând praf banii publici ai maghiarilor pe rahatul etnic întreținut românește, contra unor nimicuri gen autorizații, paze, reparații și festivaluri de halit gulaș, îl pui pe domnul cam no name printre unii maghiari și unii secui să se joace de-a candidatura și las românașul inculpat în dosare de înaltă corupție să pună mâna etnică, 99,9 la sută, din toate pomenile, licitațiile și încredințările etnice din oraș. Și apoi pupi ceva la nebuni ca să primești ceva 0.1 la sută ăla. Fie și votând retardat sau prestând pupincurisme de înalt nivel la escroci români din gașcă.
P.S. Gunoaiele etnice cu șovinismul în sânge și catolice prin neam să stea liniștite, CJM a fost dat UDMR. așa că e liber la furt românesc în Târgu-Mureșul manevrat de bandiți români, de secte și de scursurile fugite prin n partide, sub zâmbetul larg al SRI și al pensionarilor ordinari din SRI, poliție și jandarmerie, cumpărați  de borfașii cu dosare de corupție! Patria a priori, sugi bolnave și inepte în uniforme și alte rahaturi pur etnice în orașul hoției ordinare, pentru 100 de ani de românism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.