luni, 23 septembrie 2019

Să ne...râdem cu Clodu Maior! Mă rog, de cine îi scrie ce semnează ăla!


Să ne...râdem cu Clodu Maior! Mă rog, de cine îi scrie ce semnează ăla!
Așteptăm cu interes și proba cu cine a semnat în locul secretarului primăriei, subiect în dosarul de corupție cu beneficiar Clodu.
P.S. Nu e cine credeți, nu e nici nașa cuiva, aia știa românește nici finul poetaș, nici atârnător la consiliere, ăla nu știe gramatică. Să mizăm pe personajul de sâmbătă, de la platou?! Noi nu avem căpușe, nu?!
P.S. 2. Au schimbat băieții de la SRI, ăsta e mai spălat și cu experiență în ale pixului.
P.S. 3 Clodu e alintul beneficiarului de la pușcăriașului jeg Țerbea. Unul dintre pușcăriașii sau condamnații definitiv cu suspendare din fauna insului.  Să fie experiența la răcoare de bun augur ?!
P.S. 4. DNA Târgu-Mureș, a ce pute afacerea patinoar cu echipă Steaua la pachet, mega-rahat cu calculator pe firme de românași și maghiari, mizeriile etnice cu 5000 de euro per pici fotbalist și cacademie, balonul de 200.000 de euro pe firmă special făcută și 400 de semnături de tătici și mămici care pupincuresc inculpații și condamnații ANI români sau cume cu cartelul escrocului Siletina, cu bani furați de la Transport local, pentru plata a 50 la sută din amendă?
 https://www.zi-de-zi.ro/2019/09/23/claudiu-maior-alde-udmr-propune-din-nou-razboi-si-manie-la-targu-mures/?fbclid=IwAR2gRgpB6n4GWm4N5_om74ScUDXaz_uYldfRXklL9DyVoHEUILC_PeM8brA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.